Dövize Yatırım Yapanlar, Dolar Ve Euro’da Bu Seviyelere Dikkat!
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dövize Yatırım Yapanlar, Dolar Ve Euro’da Bu Seviyelere Dikkat!

Dövize Yatırım Yapanlar, Dolar Ve Euro’da Bu Seviyelere Dikkat!

Dolar ve euro cinsinden yatırım yapanlar ile bu para birimlerinin fiyatlarını merak edenler buraya! Dolar ne kadar oldu sorusu sabah saatlerinden itibaren yatırımcılar ya da bu para birimlerinin fiyatlarını merak edenler tarafından arama motorları başta olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında sıklıkla araştırılan konuların başında geliyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Dövize Yatırım Yapanlar, Dolar Ve Euro’da Bu Seviyelere Dikkat!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Döviz kurunda, Amerikan Merkez Bankası faiz kararının yanı sıra aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası politika faizinin nasıl bir etki oluşturacağı merak edilmeye başlandı. Bugünkü euro, dolar ve sterlin kuru; yukarı yönlü bir şekilde hareket etmeye devam ediyor. 29 Kasım 2021 Dolar kuru kaç TL oldu? İşte bugünkü döviz kurunda son durum ve çok daha fazlası haberimizin ayrıntılarında…

 29 Kasım 2021 pazartesi sabahında dolar %2,98 oranında bir değer artışı ile güne başlangıç yaptı. Sterlin ve euro yine aynı şekilde yukarı yönlü bir şekilde hareket etmeye devam ediyor. Uluslararası gelişmelerden etkilenmekte olan dolar kuru, haftanın ilk gününde 12,75 seviyesinde alım satım işlemlerine tabi tutulurken, euro ise 14,38 ve sterlin ise 16,68 TL’den satılıyor.

 Euro, sterlin ve dolar ne kadar?

  • 1 Amerikan dolarının bugünkü alış fiyatı 12,4344 TL olurken satış fiyatı ise 12,5375 TL’den işlem görüyor,
  • 1 euro’nun bugünkü alış fiyatı 14,0311 TL olurken, satış fiyatı ise 14,1507 TL olarak işlem görüyor,
  • 1 İngiliz sterlini alış fiyatı 16,5659 TL olurken satış fiyatı ise 16,6 1548 TL’den işlem görüyor.

 Türkiye Cumhuriyeti merkez Bankası başta olmak üzere Amerikan merkez Bankası tarafından alınacak son faiz politikası kararları yine aynı şekilde döviz kurunda gelişmelerin yaşanmasına sebep olacak. Türk ve Amerikan merkez bankaları tarafından alınacak faiz politikası kararlarının neler olacağı ise şimdiden merak edilmeye başlandı. Konu ile ilgili herhangi bir gelişme meydana geldiğinde ve döviz kurunda herhangi bir artış azalış meydana geldiğinde sıcağı sıcağına bu satırlardan sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP