İşbank Ve Finansbank’tan 80 Bin TL’lik Gelir Belgesiz Nakit Kampanyası
  • Finans 365
  • Kredi
  • İşbank Ve Finansbank’tan 80 Bin TL’lik Gelir Belgesiz Nakit Kampanyası

İşbank Ve Finansbank’tan 80 Bin TL’lik Gelir Belgesiz Nakit Kampanyası

Finansbank ve İş Bankası’ndan dev kredi kampanyası! İş Bankası ile Finansbank üzerinden 80 bin TL'ye varan ihtiyaç kredisi kullanmanız mümkün.   İş Bankası ile Finansbank üzerinden kredi başvurusu nasıl yapılır? 80.000 TL kredi çekmek için hangi şartları taşımak gerekir? İşte Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizin detayında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
İşbank Ve Finansbank’tan 80 Bin TL’lik Gelir Belgesiz Nakit Kampanyası
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi başvurusu gerçekleştirecek vatandaşlar, yüksek limitli bir şekilde 80 bin TL’ye varan kredi kullanmak istemeleri halinde iş Bankası ile Finansbank üzerinden bu Kredi açısından başvuruda bulunabilir. Kredi başvurusunda bulunulduğu zaman banka, vatandaşı hemen kredi sonucu hakkında bilgilendirir. Finansbank ile İş Bankası’nın hem ortak hem de kendine has olarak hazırlamış olduğu banka politikası kriterleri mevcuttur.

 Ortak Kredi Politikalarında  Kredi Notunun En Az 1200 Ve  Daha Da Üzerinde Olması Gerekir

 Diğer taraftan bir gelirin olması veya daha önce kullanılmış bir kredi ve kredi kartı borçlarından dolayı problemsiz bir şekilde bankaya geri ödemelerin yapılmış olması gerekir. Bu koşullara uygun olması durumunda banka, vatandaşlar hemen Kredi imkanı tanıyacaktır.

 İşbank 80.000 TL İhtiyaç Kredisi Başvuru Şartları Nelerdir?

 İş Bankası üzerinden alınacak ihtiyaç kredilerinde hem diğer bankada bulunan borçlar kapatılabilir hem de normal kredi çekilebilir. Tüketici, kendisine en yakın iş Bankası şubesine gitmek suretiyle buradan kredi başvurusu işlemlerini kimlik ve gelir belgesi ile yapabilir. Kredi başvurusu yapıldıktan hemen sonra banka, kendi şube yetkisinde 80 bin TL’ye varan kredi değerlendirmesini yapacaktır. Kredi değerlendirmesi uygun bulunan vatandaşlar, kredilerine aynı gün içerisinde ulaşabilir ve bu krediyi kullanabilir.

 Finansbank 80 Bin TL’lik İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

 Finansbank üzerinde mi 80 bin TL’ye varan ihtiyaç kredisi başvuru yapılabilmesi için vatandaşların öncelikli olarak kendilerine en yakın Finansbank şubesine gitmeleri ve bankaya gitmeden de SMS atarak bu şekilde kredi başvurusunda bulunmaları mümkündür. Cep telefonundan SMS atmak suretiyle kredi başvurusunda bulunmak istemeleri halinde T.C. kimlik numaralarını 5030 numarasına mesaj atmak sureti ile gönderim yapabilirler. Kredi başvuru işlemleri gerçekleştirdikten sonra vatandaşı hemen kredi sonucu gelecektir ve bu biçimde kredi kullanılması mümkündür. Kredi kullanacak vatandaşların diğer taraftan internet bankacılığı uygulamaları üzerinden kredi başvurusu yapmaları mümkündür. İşbank veya Finansbank internet bankacılığı uygulaması üzerinden 80 bin TL’ye kadar varan kredi başvurusu işlemleri çok pratik ve kısa bir şekilde yapılabilir.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP