Evlilik Hakkında Her Şey 11. Yeni Bölüm! Azra’nın Melisa Çıkmazı
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Evlilik Hakkında Her Şey 11. Yeni Bölüm! Azra’nın Melisa Çıkmazı

Evlilik Hakkında Her Şey 11. Yeni Bölüm! Azra’nın Melisa Çıkmazı

Fox TV ekranlarında salı akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden 'Evlilik Hakkında Her Şey' dizisinin bu akşam 11. yeni bölümü ekranlarda olacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
Evlilik Hakkında Her Şey 11. Yeni Bölüm! Azra’nın Melisa Çıkmazı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Evlilik Hakkında Her Şey’ dizisinin yayın gününü merak içerisinde bekleyen milyonlarca izleyici var. Yeni sezonda Fox tv’nin en iyi çıkış yakalamayı başaran dizisi olan bu hikayede 10. Bölüm artık geride kaldı ve bu akşam 11 yeni bölüm sizlerle beraber olacak.

 Bu akşam ekranlara gelecek ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ 11. yeni bölümden yeni fragman ekranlara geldi.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Gökçe Eyüboğlu, Sarp Akkaya, Sumru Yavrucuk, Yiğit kirazcı, Tülin Ece gibi önemli oyuncuların oynadıkları dizinin kurgusunda Azra karakteri çok zor bir durumda bulunuyor.

 Azra karakterine başarılı bir şekilde hayat veren Gökçe Bahadır hayranları ise oyuncunun dizideki konumunu daha iyi bir noktaya gelmesi amacıyla sosyal medya hesaplarından çeşitli paylaşımlar yapıyor, yorumlar yazıyor. Azra’nın içinde bulunduğu Melisa davasını kazanması gerektiğini dile getiren izleyiciler, senaristlerden de yine aynı şekilde bu yönde bir karar çıkmasını istiyor. 11.bölüm 2. fragmanı izleyen izleyiciler,

“Bu davayı kesinlikle Azra kazanmalı. Koray manyağının yaptıkları yanına kalmamalı. Neyran gibi bir kadın da nasıl Koray savunabiliyor aklım almıyor “

Şeklinde yorumlar yapılıyor.

Melisa davasına Azra’nın kazanması gerektiği ile ilgili binlerce yorum yazan dizi hayranları var. Dizide iyilerin kazanması ile kötülerin kaybetmesi gerektiğine yönelik inancını kaybetmeyen izleyici kitlesi, bu mesajları ile senaristlere de geri bildirimde bulunmuş oluyor. Koray karakterinde Engin Hepileri oyunculuk performansı ile ön plana çıkmayı başarırken, Neyran olarak ise Sevcan Yaşar diziye büyük bir renk kattı.

 Azra karakterine hayat veren Gökçe Bahadır’ın sergilemiş olduğu mükemmel oyunculuk performansı izleyiciden tam not alıyor. Diğer başrolde oynayan oyuncuların yine aynı şekilde oyunculuk performansları diziye iyi reytingler getiriyor. Koray tarafından köşeye sıkıştırılmış bir halde bulunan Melisa’ya bir çıkış yolu arayan Azra ile Yıldırım’ın işi bu sefer gerçekten de çok zor. Sanem ile Vural cephesinde ise gerilim hat safhada iken DNA sonucu gelecek.

Çolpan ile Erman, Serhan’ı köşeye sıkıştırmanın bir yöntemini mutlaka bulmuşlardır. Güneş ile Yalın, evlilik tarihi almalarının sonrasında ailelerini yeniden bir araya getirmeye karar verecek. Nişan töreninden hemen sonra ilk defa bir araya gelecek olan iki aile açısından bu akşam yemeği beklenmedik gelişmelere sebep olacak.

 

Evlilik Hakkında Her Şey, 11. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak, sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP