EDHO Bitti, Oktay Kaynarca Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor!

EDHO Bitti, Oktay Kaynarca Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için artık bütün umutlar tükenmiş gibi görünüyor. Başrol oyuncusu Oktay Kaynarca'dan yeni dizi haberi geldi. ATV ile sözleşme imzalamış olan ünlü oyuncu Oktay Kaynarca, yeni yapımcı şirketi bulma koşulu ile yeni diziye hazırlanıyor! Oktay Kaynarca’nın yeni dizisi ne olacak? Merak edilenlerin tamamı ve çok daha fazlası haberimizin detayında...

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:56
EDHO Bitti, Oktay Kaynarca Bomba Gibi Bir Diziyle Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ATV ile arası bozulan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde artık bütün kapılar tek tek kapandı. Bir daha açılmayacak gibi görünen bu kapılar sonrasında başrol oyuncusu Oktay Kaynarca, yeni diziye hazırlanıyor. Kanal yönetimi ile kavgalı olan EDHO yapımı, başka bir kanalda devam edecek mi? haberlerine Oktay Kaynarca yalanlama getirdi ve dizinin final yaptığını artık geri dönmeyeceğini ilan etmişti.

ATV, EDHO yerine yayın hayatına yeni başlayan ‘DESTAN’  dizisini koymuş ve harika reytingler elde etmeyi başarmıştı. Dizinin Hızır Çakırbeyli karakterine hayat veren Oktay Kaynarca ile alakalı yeni bir dizi haberi artık kesinlik kazandı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları, dizinin yeni sezonunu merakla beklerken ATV ile EDHO kavgasında kaybeden taraf olmuştu. Sözleşme hususunda gerginlik yaşayan kanal ile EDHO ekibi bir türlü anlaşmaya varamamış ve dizi yayın hayatından kaldırılmıştı.

Oktay Kaynarca bomba gibi bir diziyle dönüyor!

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol karakteri Oktay Kaynarca, ATV ile yeni bir proje amacı ile el sıkıştı. ATV, Oktay Kaynarca’dan bir başka yapım şirketi ile anlaşmasını söyledi. Oktay Kaynarca’nın bu süre içerisinde bekleme parası alacağı da öğrenildi. Oktay Kaynarca yapım şirketi sessizliğini korurken, Edho’nun tamamen bittiğini kendi sosyal medya hesabından duyurmuş ve böylelikle kafalar karışmıştı. Böyle bir durumda tartışmada Oktay Kaynarca’nın kanaldan taraf mı olduğu yoksa sözleşme sebebiyle ayrılamadığı mı düşündürdü.

 ATV, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca ile sözleşme imzaladığı için kendisine yeni bir yapım şirketi bulması ve anlaşma sağlaması durumunda yeni dizi ile ekranlara gelmesi için kendisine bir şans verdi. Artık bu saatten itibaren gözler, Oktay Kaynarca’da ve bakalım Oktay Kaynarca gerçekten de ATV’nin kendisi için açmış olduğu bu kapıyı iyi bir şekilde kullanıp yapım şirketini bulup harika bir dizi ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak mı? Bu sorunun cevabını önümüzdeki birkaç gün içerisinde daha net bir şekilde anlayacağız.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP