Ada Masalı 24. Bölüm Neler Yaşanacak? Veda Pozları Başladı!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Ada Masalı 24. Bölüm Neler Yaşanacak? Veda Pozları Başladı!

Ada Masalı 24. Bölüm Neler Yaşanacak? Veda Pozları Başladı!

Yaz aylarından itibaren Star TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkmaya devam eden ‘Ada Masalı' dizisi, bu akşam 24. yeni bölümüyle ekranlara gelecek ve önümüzdeki hafta 25. bölümünün sonrasında ekran hayatına veda edecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Ada Masalı 24. Bölüm Neler Yaşanacak? Veda Pozları Başladı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çarşamba akşamları ekranlara gelen dizinin başrollerinde Alp Navruz ile Ayça Ayşin Turan harika bir uyum yakalayarak mükemmel oyunculuk performansı sergilemeye devam ediyor. İkilinin göstermiş oldukları yüksek uyum ile harika enerji dizinin buraya kadar gelmesini sağladı.

 ‘Ada Masalı’ dizisini düşük gelmekte olan reytinglere rağmen uzun müddet ekranda kalma avantajı tanıyan Star TV, izleyicilerin de gönlünü kazandı. Dizinin ekibi ise önümüzdeki hafta çarşamba akşamı ekranlara gelecek 25. bölüm ve final bölümü çekimlerine başladı bile. Dizi setinden gelen görüntüler ise veda pozlarının çekilmekte olduğuna işaret eder gibi.

 ‘Ada Masalı’ dizisi 8 Aralık Çarşamba akşamı ekranlara gelecek 25.bölümü ile beraber ekranlara veda edecek. Çok iyi bir ortam yakalayan dizi ekibi, birbirinden ayrılacağı için çok üzgün. Başrol oyuncuları da iyi bir sinerji meydana getirdi ve dizi aracılığı ile önemli dostluklar kazandı.

 Ada Masalı Dizi Çekimleri Nerede Yapılıyor?

 ‘Ada Masalı’ dizi ekibinin İzmir Seferihisar’da sürmekte olan ve uzun zamandır devam eden mutlu ve yoğun geçen çekimleri çok yakın zaman içerisinde sona erecek. Dizi ekibi ise dağılmadan önce setten gelen fotoğraflar ile hatıra pozlarının çekilmesini işaret ediyor. Adeta lise eğitimi biteceği zaman öğrenciler birbirlerine not defteri uzatarak ‘benim hakkımda ne düşünüyorsan birkaç satır bir şeyler yazar mısın?’ der gibi. Birlikte hatıra fotoğrafı çekmeyi de ihmal etmiyorlar. Bakalım bu saatten itibaren Star TV ekranlarında yayın hayatına veda edecek bu dizi projesinden sonra Star TV bunun yerine bir başka diziyi koyacak mı? Ya da hangi projeyi düşünecek? Hep birlikte bekleyip bunu görmek lazım.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP