Fox TV, Can Çekişen 2 Dizinin Fişini Çekti!

Fox TV, Can Çekişen 2 Dizinin Fişini Çekti!

Şimdiye kadar ‘Son Yaz', ‘Uzak Şehrin Masalı', ‘Yalancılar ve Mumları' isimli diziler ekran ömürlerini sonlandırdı. Bu dizi projeleri düşük reytingler sebebiyle yayından kaldırılacak. Fox TV, izleyicilerden büyük tepkiler almaya devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Fox TV, Can Çekişen 2 Dizinin Fişini Çekti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fakat kanal yönetimi, izleyiciler tarafından gelen bu tepkilere pek aldırış etmiyor. Bir dizinin reytingi düşük ise final yapması artık kaçınılmaz oluyor. ‘Elkızı’ başta olmak üzere ‘Kanunsuz Topraklar’ gibi ortalama oranlara yaklaşan diziler açısından ise Fox TV yönetimi beklemeyi tercih ediyor. 5 Aralık Perşembe günü ‘Misafir’ adlı yeni dizi 5. Yeni bölümüyle final yapacak. Buğra Gülsoy, Hazal Kaya ile Ozan Dolunay’ın başrolde oynadıkları dizi ne yazık ki izleyici tarafından pek sevilmedi.

Diğer taraftan baktığımızda 12 Aralık Perşembe günü ‘Elbet Bir Gün’ adlı dizi projesi 6. Yeni bölümü ile beraber ekranlara veda edecek. Şebnem Bozoklu, Burak Yamantürk ile Sinem Ünsal’ın büyük çaba sergiledikleri fakat bir türlü tutturamadıkları dizi, izleyicilerin ilgisini pek alamadı.

 Fox TV, 2 Yeni diziye veda ederken yerine 2 yeni dizi geliyor!

Fox TV, her ne kadar da aralık ayı içerisinde iki dizinin fişini çekse de yeni diziler geliyor. Yeni yapımlar arasında ise ilk ekranlara gelecek olan ‘Mahkum’ adındaki dizinin başrolünde Onur Tuna, Seray Kaya, İsmail Hacoğlu ile Melike İpek Yalova başrollerde oynayacak. Kızını öldürmekle itham edilen bir savcının masumiyetini ispatlama ve gerçek suçluları bulma ile ilgili hikayesini dile getiren dizisini izleyeceksiniz.

 Fox TV’nin dikkat çeken bir başka dizi projesi ise ‘Son Nefesime Kadar’  Pastel film aracılığı ile hazırlıkları süren dizide başrolde Nurgül Yeşilçay, Ertan Saban, Emre Kınay ile Baran Bölükbaşı ve Begüm Birgören gibi isimler yer alıyor. ‘Son Nefesime Kadar’ adlı dizi ise bir polisiye drama şeklinde ön plana çıkmayı başarıyor. Psikolojik problemleri bulunan bir polisin, kayıp davasını araştırması esnasında meydana gelecek heyecanlı olaylar, bu projede izleyicilere değişik duyguları tattıracak. Nurgül Yeşilçay’ı Bir polis olarak ekranlarda göreceğiz. Fox TV, yakın zaman içerisinde ‘Misafir’ ile ‘Elbet Bir Gün’ isimli dizilerin fişini çekerek yayın hayatını sonlandırdı fakat yerine bomba gibi 2 yeni dizi geliyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP