Altın Uzmanı Rakam Vererek Açıkladı, O Seviyeden Sonra Yükselme İhtimali Var!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Uzmanı Rakam Vererek Açıkladı, O Seviyeden Sonra Yükselme İhtimali Var!

Altın Uzmanı Rakam Vererek Açıkladı, O Seviyeden Sonra Yükselme İhtimali Var!

Altın ve para piyasaları ile ilgili yapmış olduğu yorumlar ile ön plana çıkmayı başaran ekonomist İslam Memiş, altın fiyatlarına yönelik çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Altın Uzmanı Rakam Vererek Açıkladı, O Seviyeden Sonra Yükselme İhtimali Var!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde Amerikan Merkez Bankası başkanı tarafından yapılan ekonomiye yönelik açıklamalardan sonra Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası başkanı tarafından yine aynı şekilde ekonomiye yönelik değerlendirmelerin yapılması ile para politikası kurulu tarafından politika faizinin yüzde 16’dan yüzde 15’e indirilmesinden hemen sonra başta dolar piyasası olmak üzere altın ile akaryakıt ve pek çok kalemde ciddi manada artış meydana geldi. Bu artışın özellikle de dolar ve altın bazında nasıl ve ne şekilde ilerleyeceğine yönelik yapmış olduğu çeşitli açıklamalar ile gündeme gelen ekonomist İslam Memiş, yine çok konuşulacak rakamlar verdi. Cebinizin dostu İslam Memiş, yapmış olduğu açıklamalarda kısa vade içerisinde altının fiyatının nasıl bir şekil alacağı başta olmak üzere orta ve uzun vadede ise dolar seviyesinin özellikle de gram altın fiyatının kaç rakamdan alım satım işlemlerine tabi tutulacağına yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bir ekonomi kanalında ekonomiye yönelik değerlendirmelerde bulunan altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş,

“Ons altında teknik olarak 1750 dolar seviyesinin altını takip etmeye devam ediyoruz. Orta ve uzun vadeli enflasyon fiyatlaması ile toparlanan bir ons altın görebiliriz. Ons altının 1724 dolar seviyesinden sonra 1960 dolar seviyesine kadar yükselme ihtimali kuvvetlidir.”

Yorumunda bulundu.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP