DOLAR

32,5016

-0.13%
EURO

34,9374

0.27%
ALTIN(gr)

2.435,26

0,51%
BİST 100

%
Kripto Para Firması Galaxy Digital, 500 Milyon Dolar Değerinde Tahvil Satacak

Kripto Para Firması Galaxy Digital, 500 Milyon Dolar Değerinde Tahvil Satacak

Dünyanın önde gelen kripto para firmaları arasında bulunan Galaxy Digital’in yapmış olduğu en son tahvil satışı duyurusu, bu firmanın merkezini New York'a taşıma kararından hemen sonra geldi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Kripto Para Firması Galaxy Digital, 500 Milyon Dolar Değerinde Tahvil Satacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Galaxy Digital, firmanın büyümesi ile beraber devam etmekte olan ve kripto para endüstrisinin gelişimi göstermesini ayak uydurmak amacıyla taze fon toplamayı hedefliyor.

500 Milyon Dolar Değerinde Tahvil Satışı Gerçekleştirilecek

Firma, şirket hisseleri karşılığında 5 senelik dönüştürülebilir tahvil satışı uygulaması ile 500 milyon dolar gelir elde etmeyi hedefliyor. Bahsi geçen bu tahviller, sahiplerine %3 faiz kazandıracak ve 2026 tarihinde vadesi dolacak.

 Galaxy Digital, kripto para piyasasında alım satım işlemlerini gerçekleştirerek para kazanmak isteyen profesyonel katılımcılara parasal hizmetler sunan resmi bir kripto komisyoncusu-satıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Firma, 2021 senesinin 31 Ekim tarihi itibariyle Kanada’da bulunan kripto efektleri de dahil olmak üzere toplamda 3.1 milyar doların üzerinde bir kripto para yönetimini elinde bulunduruyor.

 Firma, tahvil satışlarından elde edilecek geliri ise; varlık yönetimi işini büyütmeye devam etmenin yanı sıra aynı zamanda yeni bir fon kurmak ve daha çok yetenekli personeli işe almak amacıyla kullanacak. Diğer taraftan Galaxy Digital, perakende pazarında ilişkin hizmetler sunmayı şimdilik düşünmüyor; Bunun yerine daha çok kurumsal katılımcılara hizmet vermeye devam etmeyi planlıyor. Bunu ek bir şekilde tahvil satışı duyurusu, Cayman Adaları merkezli firmanın, New York’a taşınacağı haberinin hemen sonrasında geldi.

 Galaxy Digital, Kripto Para Alanında Gelişmeye Devam Ediyor

Geçtiğimiz ay Galaxy Digital, hızlı bir şekilde büyüyen kripto tabanlı oyun uygulamaları ile sanat alanına odaklanacak ve bu nedenle 325 milyon dolar fon toplamayı hedeflemişti ve bu hedefini kısa süre içerisinde ulaşmayı da başarmıştı. Firma, Diğer taraftan bu yaz merkezi bulunmayan finans piyasasına odaklanan bir başka fon başlatarak dikkatleri üzerine çekmişti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP