Aşk Mantık İntikam Bu Akşam, Büyük Değişim Kararı Alındı, Herkes Şok Olacak!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Aşk Mantık İntikam Bu Akşam, Büyük Değişim Kararı Alındı, Herkes Şok Olacak!

Aşk Mantık İntikam Bu Akşam, Büyük Değişim Kararı Alındı, Herkes Şok Olacak!

Bu akşam 24 yeni bölümüyle Fox TV ekranlarında izleyicinin karşısına çıkacak 'Aşk mantık İntikam' dizisi yeni bir değişimi de beraberinde getirecek.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Aşk Mantık İntikam Bu Akşam, Büyük Değişim Kararı Alındı, Herkes Şok Olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aşk mantık İntikam dizisi oyuncuları kimler?

Burcu Özberk, İlhan Şeşen, Burak Yörük ile Melisa Döngel’in başrollerinde oynadıkları dizinin hikayesi değişikliğe gidiyor.

 Dizi sevenleri, son zamanlarda yoğun bir şekilde Aşk mantık İntikam dizisinin eleştiri yağmuruna tutuyor. Diğer taraftan reytingleri gitgide düşmeye başlayan dizinin bu durumunu gören senaristler, 4 yıllık bir zaman atlaması gerçekleştirecek, kısır döngüden kurtulmaya çalışıyor. Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde izleyiciler, adeta bambaşka biri dünyayı izleyecek. Aşk Mantık İntikam dizisi hayranları son zamanlarda yapmış oldukları eleştirilerde bir döneme damgasını vuran ‘Kiralık Aşk’ dizisine benzemeye çalışmakla suçluyordu diziyi. Ancak senaristler, yeni bir değişiklik kararı aldı ve 4 yıllık bir zaman atlama sonrasında izleyicilere yepyeni bir hikaye anlatacak.

Aşk Mantık İntikam dizisi bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde neler olacak?

Aradan 4 yıllık zaman dilimi geçmiştir… Ozan ise Çağla ile halen kağıt üzerinde evidir. Ela isminde bir kız babasıdır artık. Esra Hanım, 4 sene önce Londra’ya ile ikisini de hayatı baştan sona kadar değişmiştir. Esra, Londra’da Çınar ile hayatını birleştirmiş ve Atlas adını bir erkek çocuğu dünyaya getirmiştir. Fakat Esra’nın 4 yıl önce karnında büyütmüş olduğu ve doğurduğu bir çocuktan fazlasıdır. 4 sene sonra Ozan ile Esra’nın yolları tekrardan kesişecek. Elif ile Ekrem’in gerçekleşecek düğünü açısından Londra’dan İstanbul’a gelen Esra’yı ailesi büyük bir hasret ve mutlulukla karşılansa da Ozan, tam tersi yıkıcı bir öfke ile yüklüdür Aslında… Arif, geçirmiş olduğu rahatsızlık sonrasında çocuklarını, Ozan ve Esra’yı toplayarak onlardan öyle bir talepte bulunacak ki herkesin hayatı kaçınılmaz bir biçimde tekrardan kesişecektir.

 

Aşk Mantık İntikam dizisinin 24. yeni bölümü bu akşam saat 20. 00’de Fox TV ekranlarında olacak yeni bölümü sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP