Aziz 5. Bölümde Neler Olacak?

Aziz 5. Bölümde Neler Olacak?

03 Medya’nın , yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve başrollerinde Murat Yıldırım, Simay Barlas ile Damla Sönmez'in oynadığı Aziz dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacağını ayrıntılarını bu haberimizde görebilirsiniz..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Aziz 5. Bölümde Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Efnan ile Aziz’in Maksude’nin doğum gününü katılması gerilim dolu dakikaların yaşanmasına sebep olurken, Kenan’ın Efnan’a  ‘Biz o masada hep birer ayrık otu olarak kalacağız’ şekilde bir ifadesi dikkat çekiyor. Pierre, Aziz’in daha da güçlü bir hal almasını istemeden önünü kesmek isterken Galip Bey harekete geçtiğini söylüyor. Aziz’in bir saldırıya uğraması ise akıllara ‘Galip Haydar’ın planı mı? Sorusunu getiriyor.

 Kendi bağımsızlığını yaşamayı isteyenlere örnek teşkil edecek davranış, Aziz’in atölyeyi açması ile yeşerirken, karşı cephede ise derin bir korku meydana getirecek. Her şeye rağmen hayalini kurduğu şeylerin peşinden giden Aziz bir gün yoluna taş koyanlara karşı beklenmedik bir hamle yapacak. Adem ile Dilruba cephesinde ise sular bir türlü durmak nedir bilmiyor. Efnan’ın bildiği gizli habere ulaşmak amacıyla hareket eden Pierre, ona Aziz’in aşkını vaadinde bulunan şaşırtıcı bir teklif sunacak. Ümitleri yeşeren Efnan, Aziz’in kalbini kazanmak için başarılı olacak mı yoksa er ya da geç bu sevdadan vazgeçmeyi mi tercih edecek?

 Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün yaptığı, Eda Tezcan’ın senaryosunu yazdığı, Necati Şahin’in proje tasarımını gerçekleştirdiği dizinin oyuncu kadrosunda:

Murat Yıldırım, Simay Barlas, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Güven Murat Akpınar, Fırat Tanış, Eren Hacısalihoğlu, Ayten Soykök, Suzan Kardeş, Elif Sönmez ile Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya oynuyor. Bu güçlü oyuncu kadrosunda Diğer taraftan Cenan Çamyurdu başta olmak üzere Mehmet Avdan, İmren Şengel, ve Baran Akbulut eşlik ediyor.

Aziz dizisi 5. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Show TV ekranlarında olacak sakın kaçırmayın!

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP