Altın Yatırımcıları Dikkat! Gram Altın Fiyatı O Seviyeden İşlem Görüyor!
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın Yatırımcıları Dikkat! Gram Altın Fiyatı O Seviyeden İşlem Görüyor!

Altın Yatırımcıları Dikkat! Gram Altın Fiyatı O Seviyeden İşlem Görüyor!

Altının gram fiyatı, bir önceki güne oranla yükselişle başlamasının sonrasında 782 TL seviyesinde alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Aynı dakikalar içerisinde Çeyrek altını 1284 TL ve cumhuriyet altını ise 5228 TL'den işlem görüyor.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Altın Yatırımcıları Dikkat! Gram Altın Fiyatı O Seviyeden İşlem Görüyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Amerikan dolarında meydana gelen yükselişle paralel bir şekilde değer kazanmaya ve böylelikle yoluna devam eden altının gram fiyatı, bir önceki kapanışın yüzde 2.5 üzerinde gerçekleşerek 777, 5 TL’den tamamlandı. Altının gram fiyatı ise yeni güne de yükselişle başlamasının sonrasında 11. 00 itibariyle önceki kapanışa oranla yüzde 0.6 oranında bir artış ile 782 TL’den işlem görüyor.

 Cumhuriyet altını ve çeyrek altın ne kadar?

Aynı dakikalar içerisinde çeyrek altın 1284 TL’den işlem görürken; Cumhuriyet altını ise 5228 TL’den satışa sunuluyor. Altının ons fiyatı ise şu dakikalar içerisinde önceki kapanışa oranla yüzde 0.2 bir artış ile 1771 dolardan alıcı buluyor.

 Piyasaların gözü kulağı haber akışında!

Piyasa uzmanları, küresel piyasalarda büyüme ve para politikaları ile enflasyon rakamlarından meydana gelecek değişimlere yönelik endişelerin devam etmesine karşın iyimserliğin korunduğunu açıklayarak, bugün Amerika Birleşik Devletleri’nde istihdam raporu ve Avrupa Merkez Bankası Başkanı Christine Lagarde’nin açıklamaları ile yeni tip koronavirüsü salgınına yönelik haber akışını piyasaların odanda olacağını söylüyor.

 Altının Ons Fiyatında 1790 Dolar, Direnç Konumunda

Amerika Birleşik Devletleri’nin istihdam raporunda tarım dışı istihdam başta olmak üzere işsizlik oranları ile ortalama saatlik kazanç bilgilerinin altın fiyatlarında dalgalanma meydana getirebileceğini vurgulayan piyasa uzmanları, teknik açıdan altının ons fiyatında 1170 ile 1755 doların destek ve 1790 dolarını ise direnç konumunda olduğunu ifade ediyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP