Kardeşlerim 31. Bölüm, Şengül Yeni Kurban Mı?

Kardeşlerim 31. Bölüm, Şengül Yeni Kurban Mı?

ATV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden kardeşlerim dizisi, başarılı geçen ilk sezonunun sonrasında 2. Sezonu ile yoluna devam ediyor. Bu akşam ekranlara gelecek 31. bölümde Halit Özgür Sarı’nın hayat verdiği Kadir karakterinin, dizinin oyuncu kadrosundan ayrılması hayranlarını çok üzmüştü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Kardeşlerim 31. Bölüm, Şengül Yeni Kurban Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Melisa olarak oynayan Damla Su İkizoğlu’nunda vedası ile Kardeşlerim dizisi son zamanlarda çok konuşulan bir dizi projesi haline geldi. Sosyal medyada dizinin hayranları büyük bir etkileşim oluşturmayı başarıyor. Bu etkileşimde oyuncuların popülerliğine büyük katkı sağlıyor. Doruk ile Asya karakterlerini oynayan Onur Seyit Yaran ile Su Burcu Yazgı Coşkun, 2021 senesinde büyük bir hayran kitlesi kazandı. Bu dizi sayesinde gelen popülerlik ile iki genç yetenek sosyal medyanın en çok konuşulan isimleri arasına girdi. Kardeşlerim dizisi bazen birincilik koltuğuna otursa da cumartesi rekabetinde Gönül Dağı dizisinin arkasında kalıyor genelde. En çok izlenen ikinci dizi olarak ön plana çıkmayı başaran Kardeşlerim, etkileyici reytingler alarak yayın hayatına devam ediyor. Bu dizide oynayan iki genç yetenek Su Burcu Yazgı Coşkun ile Onur Seyit yaran, sosyal medyadaki büyük çıkıştan sonra en çok konuşulan oyuncular listesinde ikincilik elde ediyor. Medya takip merkezi tarafından yapılan bir sosyal medya araştırmasında, Asiye olarak dizinin oyuncu kadrosunda gördüğümüz Su Burcu Yazgı Coşkun, 140 bin mesaj olarak, Ayça Ayşin Turan’ın sonrasında ikinci sırayı elde etmeyi başarırken; erkeklerde ise Doruk karakterinde oynayan Onur Seyit Yaran ise toplamda 1 milyon 400 bin ileti alarak Alp Navruz’un sonrasında en çok konuşulan ikinci erkek oyuncu olarak listeye girdi. Kardeşlerim dizisinin yanı sıra aynı zamanda iki genç oyuncunun da ikincilikler elde etmesi çok önemli bir başarı olarak dikkatleri çekiyor.

 Kardeşlerim Dizisi En Son Bölümde Neler Olmuştu? Yeni Bölümde Neler Olacak?

Anne ve babasını kaybeden 4 kardeşin hikayesini dile getiren kardeşlerim dizisinin son 2 bölümünde adeta fırtınalar kopmuştu. Anne ile Babasının Akif sebebiyle Hayatını kaybettiğini öğrenen Kadir, öcünü almaya giderken kendi canından oluyordu. Asiye, Ömer ise anne ve babalarının sonrasında bir de abilerini kaybetmiş böylece iyice kimsesiz kalmışlardı. Ekranlara gelen son bölümde gözyaşlarının adeta sel olduğu Kardeşlerim dizisinin yeni bölümünde yüzleri yavaş yavaş gülmeye başlayacak. Kardeşlerim dizisinin 4 Aralık Cumartesi akşamı yani bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünün fragmanı yayınlandı. Asiye’nin Doruk’a yeni döndüğünü ve onu ne kadar çok sevdiğini söylediğini görüyoruz. Diğer taraftan Berk ile Aybike tarafından da olumlu gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Sevenler bir araya gelirken, Akif cephesinde ise işler daha karışık görünüyor. Gerçekleri öğrenen Şengül ise Akif’in kapısına dayanacak ve gerçekleri bir polise anlatacağını söyleyecek. Fakat bu durum Şengül’ün de ortadan yok olmasına sebep olabilir. Kardeşlerim dizisinde Asiye ile Doruk arası uzun zamandır açıktı. İzleyiciler ise Asiye’yi, Doruk’a çok kaba ve huysuz bir şekilde davranmakla suçladı. Fakat görünen o ki Asiye yine eski haline geri dönüyor ve izleyicinin isteği de böylelikle gerçekleşiyor.

 Kardeşlerim dizisi 31. yeni bölümüyle bu akşam saat 20 de Atv‘de!

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP