Elkızı 7. Bölüm Fragmanı İzle! Ezo, Evlilik Teklifine Ne Diyecek?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Elkızı 7. Bölüm Fragmanı İzle! Ezo, Evlilik Teklifine Ne Diyecek?

Elkızı 7. Bölüm Fragmanı İzle! Ezo, Evlilik Teklifine Ne Diyecek?

Cumartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam etmekte olan çiçeği burnunda dizi projesi 'Elkızı' adındaki dizi, başrollerinde Sevda Erginci, İsmail Ege Şaşmaz ile Perihan Savaş'ın oynaması ile yoluna devam ediyor. Fox Tv, reytingleri ortalamanın altında gelmesine rağmen yine de iyi bir izleyici kitlesi bulunan dizinin yayın hayatına devam etmesi açısından sabırlı davranıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Elkızı 7. Bölüm Fragmanı İzle! Ezo, Evlilik Teklifine Ne Diyecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dizinin 6. Bölümü dikkatleri çok çekti. Fakat reytingler halen istenilen seviyede değil. Şimdiye kadar 4 dizisi açısından düşük reytingler sebebiyle final kararı alan Fox TV, Elkızı dizisine fırsat verdi ve yeni bölümlerde reytinglerini yükselmesi beklentisi böylelikle ortaya çıktı. Elkızı dizisinin 4 Aralık Cumartesi günü yani bu akşam ekranlara gelecek 7. bölümünün sonuçları merak içerisinde bekleniyor.

Elkızı Bu Akşam Yeni Bölümde Neler Olacak?

Ezo, Harun’un kendisine yapmış olduğu evlilik teklif açısından öyle bir heyecana kapılıyor ki adeta ayakları yerden kesiliyor. Ali için ise Ezo’yu evlilik teklifinin heyecanı içerisinde görmek kahredicidir fakat onu yalnız da bırakmak istemiyor bu süreç içerisinde. Bunun sebebi ise Ezo’nun doğum günüdür, yani annesinin ölüm yıldönümü.

Bu dram dolu acı günde onun en büyük desteği Ali olacaktır. Harun ise artık planlarının sonuna geldiğini düşünüyordur. Ezo tuzağına düşmüştür. Nermin ile beraber işi hızlandırmaya karar verirler. Onların bu amaçlarının farkına varan Cavidan’ın da bir başka planı vardır. Kendi kazmış oldukları kuyuya düşürecektir Harun ile Nermin’i.

 Zuhal için bir başka umut içeren şey ise Songül’ün gerişidir artık. Fakat ne Ali ne de Songül tarafında yeşil ışık yakan yoktur artık. Nihayetinde Ezo kararını verecektir. Harun’un evlilik teklifine cevabı kesin ve net olacaktır. Herkes, kendi oyunları, kararları, hesaplaşmaları ile uğraşırken asıl sürpriz ise Zeliha yola çıkmış ve artık geliyor.

Elkızı dizisi 7. Yeni bölümü ile bu akşam saat 20’ de Fox’ta!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP