Çukur’un Senaristinden Tolga Sarıtaş İle ‘Bir Gece Ansızın’ Geliyor
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Çukur’un Senaristinden Tolga Sarıtaş İle ‘Bir Gece Ansızın’ Geliyor

Çukur’un Senaristinden Tolga Sarıtaş İle ‘Bir Gece Ansızın’ Geliyor

Televizyon ekranlarında büyük bir başarı yakalamayı Başaran 'Çukur' dizisi bitti fakat yankıları ise halen sürüyor. İşte Efsane dizi Çukur’un yazarı Gökhan Horzum yeni çukur için bakın hangi kararları aldı?  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Çukur’un Senaristinden Tolga Sarıtaş İle ‘Bir Gece Ansızın’ Geliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeni aksiyon dizisi için ekranların aranan yüzü Tolga Sarıtaş’ı seçen Çukur dizisinin yazarı Gökhan Horzum, yepyeni dizi için harekete geçti. Usta Senarist, hikayeyi şimdiden oluşturmaya başlamış bile.

Bir Gece Ansızın ismi ile ekranlara gelecek olan yeni dizinin başrol oyuncusu ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş oldu. Arıza ve Söz dizilerinde kendini iyice kanıtlayan Tolga Sarıtaş’ın bir Gökhan Horzum senaryosunda oynayacak olması sevinç ve heyecan verdi şimdiden. Tolga Sarıtaş, yeni projenin bir aile kurgusu olduğunu ve geniş bir oyuncu kadrosunun olacağı bilgisini şimdiden paylaşırken, çok titiz bir şekilde çalışıldığında altını çizdi. Çekimler açısından bu kalabalık kadronun tamamlanması bekleniyor.

Tolga Sarıtaş Kimdir?

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, İstanbul’da 1991 tarihinde doğdu. Aslen Sivaslıdır. Tiyatrolardan setlere geçiş yapan oyuncunun oyunculuk kariyerinin yanında aynı zamanda müzikle de ilgilendiği bilinen bir gerçektir. Oyuncu bağlama çalmanın yanında aynı zamanda bateriste ve gitarist olarak da ön plana çıkıyor.

 Oyunculuk kariyerine 2009 senesinde ‘Bahtı Kara’ filminde hayat verdiği Berk karakteri ile başlangıç yapan Tolga Sarıtaş ekranlarda asıl çıkışını ise 2013 senesinde ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinde Şehzade Cihangir karakterine hayat verecek yapmıştı. Tolga Sarıtaş, 2017 senesinde Star TV’de ekranlara gelen ‘Söz’ dizisindeki Yavuz Karasu karakterindeki başarılı oyunculuk performansı ile 46.Uluslararası Emmy Ödülleri’nde en iyi erkek oyuncu kategorisinde finale çıkmayı başardı. Diğer taraftan başarılı oyuncu, uluslararası 2019 yılında Emmy ödüllerinde en iyi kadın oyuncu ve 2020 senesinde ise en iyi erkek oyuncu kategorilerinde final jüriliği yaparak Emmy ödüllerinde jüri üyeliği yapan ilk Türk oyuncu olmayı da başarmıştır. Tek çok ödüle sahip olan Tolga Sarıtaş’ın şimdiye kadar büyük ve iddialı bir yapımda ve özellikle de Gökhan Horzum ile yan yana gelecek olması ise sevenlerinin şimdiden heyecanlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP