DOLAR

32,5851

0.21%
EURO

34,8496

0.52%
ALTIN(gr)

2.417,56

-0,61%
BİST 100

%
Bitcoin Düşüyor, Uzmanlar Bu 3 Kripto Parayı İşaret Ediyor!

Bitcoin Düşüyor, Uzmanlar Bu 3 Kripto Parayı İşaret Ediyor!

10 Kasım tarihinde 69 bin dolar seviyesi ile tüm zamanların rekorunu kırmayı başaran öncü kripto para birimi Bitcoin, kripto para piyasalarına da rekoru aynı şekilde getirdi. Yaşanılan bu zirvenin sonrasında düşüşe geçen piyasaların kaderi bu ay içerisinde (Aralık) belli olacak gibi görünüyor. Boğaların gözleri ise bu  3 kripto parada,işte detaylar...  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Bitcoin Düşüyor, Uzmanlar Bu 3 Kripto Parayı İşaret Ediyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıdemli Analiste Göre Aralıkta İzlenmesi Gereken 3 Kripto Para

Amiral gemisi Bitcoin başta olmak üzere kripto para piyasasında alım satım işlemlerine tabi tutulan diğer kripto para birimlerinin birbiriyle sanki senkronize edilmiş şekilde aşağı yönlü bir şekilde hareket etmesinin sonrasında yatırımcılar panik içerisinde çare ararken, uzmanlar bu aralık ayı içerisinde dikkat edilmesi gereken 3 Kripto paraya dikkat çekiyor.

 Bitcoin kripto para birimi düşüşe geçtiği gibi yine aynı şekilde kripto para borsalarının kaderini değiştirecek öncü konumunda yer alıyor. 10 Kasım tarihinde 69 bin dolar seviyesini test ederek tüm zamanların en büyük rekorunu kıran Bitcoin kripto para biriminin toplam piyasa değeri şu anda 1.3 trilyon dolar seviyesinde. Fakat covid-19 virüsünün Güney Afrika’da ortaya çıkan yeni varyantı Omicron’un Dünya Sağlık örgütü tarafından bütün dünya ile paylaşılmasının sonrasında Bitcoin kripto para biriminde meydana gelen panik satışları hız kazandı. Glassnode analizlerine göre kripto para borsalarından kısmı bir şekilde çıkışlar ve satışlar yaşanmaya devam ediliyor. Bazı katılımcılar ise olası kapanmalar olması durumunda nakit para tutma eğilimine girdiler. Hatta öyleki Bitcoin Kripto para birimine yatırım yapan katılımcılar, panik satışları ile beraber ABD dolarına endeksli USDT kripto para birimine yöneldi.

 Kıdemli Analiste Göre İşte İzlenmesi Gereken 3 Kripto Para

Uzmanların yapmış oldukları açıklamalara göre Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere kripto para borsalarında alım satım işlemlerine tabi tutulan diğer kripto para birimlerinde meydana gelen eşgüdümlü değer düşüşü ile beraber takip edilmesi ve bu aralık ayı içerisinde dikkat edilmesi gereken 3 kripto para birimi şu şekilde:

Polkadot (DOT)

Açık kaynak bir blokchain uygulamasına sahip olan Polkadot, kripto para dünyasında ikinci sırada yer alan sistemi gibi merkezi bulunmayan bir finans sistemine ev sahipliği yapıyor. Son zamanlarda Polkadot sisteminde çok iddialı projeler başladığına ve yüklü miktarda polkadot stoke ettiklerine şahit etmekteyiz. Örneğin 1.3 milyar dolarlık polkadot token stake edildi.

 Sandboks-Sand Token

Sandbox, sanal bir dünya geliştirmeye devam ediyor. Bu platform, katılımcılara dijital varlık üretme başta olmak üzere alım satım işlemlerini gerçekleştirme fırsatı tanıyor. Token, bu platformun kendi kripto parasıdır. Yani bu sanal dünyada kullanılan bir para birimi olarak karşımıza çıkıyor.

  Avalanche (ACAX)

Merkezi bulunmayan finans sistemlerine ve bireysel geliştiricilere iyi bir ortam sağlamakta olan bu kripto para birimi, bağımsız geliştirici üyelerini en çok artıran platform olarak biliniyor. Bu kripto para birimi, her geçen gün işlem hacmini arttırmaya ve daha fazla katılımcıya hitap etmeye devam ediyor. Özellikle de son zamanlarda Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere diğer kripto para birimlerinde meydana gelen ani düşüş ve hareketlerine oranla bu para birimi sabit bir şekilde ilerleyişini sürdürmeye devam ediyor. Bu nedenle uzmanlar tarafından yapılan açıklamalara göre özellikle de içinde bulunduğumuz aralık ayı içerisinde mutlaka ama mutlaka bu para kripto para biriminin takip edilmesi gerekiyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP