2022’de Kanal D’nin En İddialı Dizisi Belli Oldu!

2022’de Kanal D’nin En İddialı Dizisi Belli Oldu!

2021 senesinin sonlarına doğru yavaş yavaş gelirken, televizyon kanallarında 2022 senesi içerisinde ekranlara gelecek diziler şimdiden belli olmaya başladı. Dizi rekabetinde 'ben de varım' diyen Kanal D'nin yeni dizi projesi şimdiden merak edilmeye başlandı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
2022’de Kanal D’nin En İddialı Dizisi Belli Oldu!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Üç Kız Kardeş 2022 senesinin en iddialı dizisi olarak ön plana çıkıyor. 2022 senesinde Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak olan ‘Üç Kız Kardeş’ açısından şimdiden hazırlıklara yoğun bir şekilde başlandı. İclal Aydın’ın en çok satan ‘üç kız kardeş’ isimli romanından esinlenerek senaryosu kaleme alınan aynı isimli dizi açısından yoğun bir hazırlık dönemi yaşanıyor.

Dizinin ekibinde hem tecrübeli hem de etkili oyuncular oynayacak. Üstelik genç isimler ile kadro daha çok destekleniyor. ‘Üç Kız Kardeş’, 2022 senesinin başlarında izleyici ile Kanal D ekranlarında buluşmaya hazırlanıyor ve Kanal D’nin yeni sene içerisindeki en önemli sürpriz olacak.

‘Üç Kız Kardeş’ Dizisi Konusu Nedir?

Ayvalık’ta anne ve babası ile hayatını sürdüren 3 kız kardeşin yaşama katılmaları ile başlarına gelen pek çok üzücü olay, dizinin hikayesini meydana getiriyor.

 Dönüş, Derya ve Türkan adlı üç kız kardeşi kimlerin oynayacağı da belli oldu. Derya karakterine Melisa Berberoğlu hayatı verirken, Dönüş karakterine Almila Ada, Türkan karakterini ise özgü Kaya can verecek. 3 başarılı kadın ile genç kadın oyuncu, tecrübeli oyuncular ile bir arada dizinin başrolünde oynayacak. Dizinin kadrosu hem tecrübeli hem de genç isimlerden oluşturuldu.

‘Üç Kız Kardeş’ Dizisi Oyuncuları Kimler?

Hakan Atalay, Mert Özcan, Vural Şahanoğlu, Demircan Kaçel, Nazlı Senem Ünal, Benian Dönmez, Veda Yurtsever, Melisa Berberoğlu, Almila Ada, özgü Kaya, Berker Güven, İclal Aydın, Reha Özcan.

‘Üç Kız Kardeş’ dizisi, 2022 senesinin başlarından itibaren Kanal D ekranlarında yayınlanacak.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP