Müge Anlı’da Ekin Gökçe Cinayetinde Şoke Eden Ayrıntı!

Müge Anlı’da Ekin Gökçe Cinayetinde Şoke Eden Ayrıntı!

Usta sunucu Müge Anlı, programında katilin ifadesini açıklanmıştı. Ekin Gökçe cinayetinde şoke eden yeni ayrıntı son dakika haberi olarak ortaya çıktı. Bodrumda vurulduktan sonra bahçede bulunan Ekin Gökçe'nin iki sene önce de eşi Selçuk Fakıoğlu cinayete kurban gitmişti. Bütün detaylar, Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında yer almıştı. Hatta katil zanlısının gözaltı esnasında 'Müge Abla bu işi çözsün, ben öldürmedim' sözleri dikkatleri çekmişti.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Müge Anlı’da Ekin Gökçe Cinayetinde Şoke Eden Ayrıntı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’da işlenen bir cinayete kurban giden 20 yaşındaki Ekin Gökçe’yi öldürdüğü iddiasıyla cezaevine gönderilen Tolga Avcı’nın babası Soner  Avcı’nın 5 ay önce taksici Fazıl Yoğun’u öldürdüğü ortaya çıktı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları ve çok daha fazlası haberimizin detayında…

 Adana’da 20 yaşındaki Ekin Gökçe Yıldız’ı göğsünden vurarak öldürdüğü iddia edilen 30 yaşındaki Tolga Avcı’nın babası Soner Avcı’nın da katil olduğu öğrenildi. İşte Müge Anlı’nın katil zanlısının ifadesini ‘ilk kez benden duyacaksınız’ şeklinde açıkladığı Ekin Gökçe Fakıoğlu cinayetinde son dakika gelişmeler…

Dini nikahla maktulün beraber yaşadığı Selçuk Fakıoğlu’nun da yaklaşık olarak 2 sene önce barışmak amacıyla bir araya geldiği husumetlileri ile aralarında çıkan kavgada bıçaklanarak ve pompalı tüfekle vurularak hayatını kaybettiği ortaya çıkmıştı.

 Baba Avcı’nın işlediği cinayet

Cinayetlerden ilki 2021 haziranın 24’ünde merkez Çukurova ilçesi Şambayadı Mahallesi’nde meydana geldi. Taksicilik yapan 47 yaşındaki Fazıl yoğun, Müşteri gibi araca binen sonra Avcı tarafından tabancayla vurularak yaşamını son verildi. Katil zanlısı Avcı, cinayet ekiplerinin bölgede bulunan 300’e yakın güvenlik kamerasını incelemesi neticesinde yakayı ele verdi. Soner Avcı’nın, uyuşturucu ticareti suçundan girmiş olduğu cezaevinden bir müddet önce tahliye olduğu, bu süre zarfı içerisinde eşinin fuhuş yaptığından şüphelendiği, taksiciyi de eşini gideceği yere bıraktığını düşündüğü için öldürdüğü öne sürüldü.

Sorgu esnasında ‘elini cebine götürdü, bıçak çıkaracağını düşünerek tabanca ile ateş açtım., araçtan kaçmaya çalışınca ateş etmeye devam ettim’ şeklinde ifade veren Soner Avcu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 Neler olmuştu?

Adana’da 5 ayrı yere eş zamanlı operasyon düzenlendi ve cezaevi arkadaşının evinde kıskıvrak yakalanan Tolga adındaki şahıs, gözaltına alındığı esnada Müge Anlı’ya ‘Ben öldürmedim, Müge abla bu işi çözsün’ çağrısında bulunmuştu.

 Firari şahıs Tolga’nın haricinde evinde bulunduğu arkadaşı ve yanlarında olan bir başka kişi daha gözaltına alındı. Gözaltı esnasında evde ele geçirilen ruhsatsız silah ile tüfekler incelenmek amacıyla emniyet birimleri tarafından adli emanet bölümünü alındı.

Ben vurmadım, o kendi kendini vurdu

Daha öncesinde de ‘uyuşturucu kullanma’ ve ‘kasten yaralama’ suçlarından kaydı bulunan Avcı, emniyetteki ifadesinde cinayet suçlamasını reddetti.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP