Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’da!

Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’da!

Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden iki önemli dizi açısından alınan son dakika kararlar dikkat çekti. Her iki dizinin reytinglerde benzer oranlar alması ile ortalamanın üzerine çıktığı bildikleri gözlemleniyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:57
Başak Parlak Kanunsuz Topraklar’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çarşamba akşamları ekranlara gelen ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisi açısından yapılan girişimlere bir yenisi daha eklendi. Öncelikli olarak yönetmen değişikliği gerçekleştirilen ve daha sonrasında da hikayesiyle yönelik çeşitli güncellemeler gerçekleştirilen dizinin oyuncu kadrosuna ünlü bir isim daha katılıyor.

 Başak Parlak, uzun zaman sonra tekrardan dizi setlerine dönüş yapıyor. Kanunsuz Topraklar  dizisinde yeni bir karakter  ile yeni bir adım daha atılmış oldu. Necip Memili’nin hayatı verdiği Ali Geyik karakterinin yaşamına etki edecek olan Bahar karakterinin dizide bomba gibi bir başlangıç yapması şimdiden beklenti arasında yer alıyor.

 Başak Parlak gibi uzun bir süre sonra dizilere dönüş yapan birisi daha var. O da Anıl Altan, ikiz kızları Lina ve Alin’in büyümesini görmek amacıyla bir müddettir dizilerde oynamıyordu.

 Cuma camları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden Aşk Mantık İntikam dizisi açısından yine aynı şekilde bir oyuncu transferi söz konusu oldu. Dizinin değişen ve dramın ağırlığının daha da iyi bir şekilde hissedildiği kurgusuna yeni bir karakter eklendi. Uzun zamandır dizilerde göremediğimiz Anıl Altan, Aşk Mantık İntikam adlı dizi ile hayranlarının mutlu edecek gibi görünüyor. Sürpriz bir karakteri canlandırması beklenen ünlü oyuncunun, İlhan Şen’in hayat verdiği Ozan karakterine rakip olacağı açıklanıyor. Böylelikle Fox TV’nin her iki dizisi açısından bu yeni oyuncu transferleri ile bir hayli değişiklik yaşanacak ve izleyici, bundan sonra bu iki karakterin nasıl bir etki oluşturacağını şimdiden merak etmeye başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP