DOLAR

32,2234

-0.11%
EURO

34,9331

0.17%
ALTIN(gr)

2.445,79

0,57%
BİST 100

%
Shıba Inu Yatırımcıları Müjde! Fiyatlar Yükseliyor

Shıba Inu Yatırımcıları Müjde! Fiyatlar Yükseliyor

Geçtiğimiz birkaç gün içerisinde oyun firmalarının en büyüklerden bir tanesi olan Activision firması ile mutabakata varıp, yeni bir Shıba Inu oyunu piyasaya süreceğini açıklamıştı. Yeni çıkacak oyunun adını ise  Shiboshi olması planlanıyordu. Shıba Inu, metaverse evrenine dahil olmak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Guardians Of Shib’in vermiş olduğu talepten sonra Oshiverse adı ile yeni bir Evren oruçlar olmaya çalışıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Shıba Inu Yatırımcıları Müjde! Fiyatlar Yükseliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Shıba Inu, yükselişe Mi Geçiyor?

Shıba Inu, yapmış olduğu büyük antlaşmalar ile beraber pek çok kripto para yatırımcısını da dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. Piyasaya tekrardan çıkartacağı projeler ile beraber SHIB, tokenin değerini değer katlamayı hedefleyen yöneticiler Shıba Inu’yu daha yüksek seviyelere getirmek amacıyla var gücüyle çalışıyor.

Bu haberin kaleme alındığı dakikalar içerisinde (18.40) Shıba Inu fiyatı 0,000037 dolar seviyesinde işlem görüyor.

 Daha öncesinde Tesla Ceo’su ünlü milyarder Elon Musk, Twitter hesabından bir Shıba Inu köpeğinin fotoğrafını paylaşmıştı daha sonrasında ise bir gecede %300 oranında değer kazanan Shıba Inu, adeta havası alınmış bir balon gibi yavaş yavaş söndü. Yatırımcılarına büyük hayal kırıklığı yaşatan Shıba Inu, daha sonrasında ise çeşitli oyun uygulamaları ile yeniden ayağa kalkmaya hazırlandı.

 Daha sonrasında ise ünlü yatırımcılar, Shıb kripto para biriminin fiyatının ani düşüş yaşamasının sonrasında yüklü miktarda Shıb satışını gerçekleştirmiş ve başta Dogecoin olmak üzere diğer kripto para birimlerine yatırım yapmaya başladı.

Bitcoin kripto para birimine bağlı bir şekilde düşüş ya da yükseliş yaşayan kripto paralar arasında yer alan Shıba kripto para biriminin değerinde son zamanlarda yavaş yavaş toparlanma meydana geliyor. Özellikle de oyun uygulamaları şeklinde katılımcılara hem oyun oynamaları hem de diğer taraftan para kazanmalarına yönelik çeşitli altyapı platformlarını sunan Shıb, son zamanlarda yine gündeme gelmeye başladı.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP