Alparslan: Büyük Selçuklu, Yeni Bölümde Büyük Gerilim!

Alparslan: Büyük Selçuklu, Yeni Bölümde Büyük Gerilim!

Fahriye Evcen ve Barış Arduç'un başrollerinde oynadıkları, oyuncu kadrosu başta olmak üzere senaryosu ve ihtişamlı dekoru ile dikkatleri çeken Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi, 5. bölümü ile bu akşam TRT 1'de ekranlarda olacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Alparslan: Büyük Selçuklu, Yeni Bölümde Büyük Gerilim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Tarihin gizemine yolculuk etmek ve Alparslan‘ın Anadolu’yu nasıl fethettiğini daha da iyi öğrenmek istiyorsanız her pazartesi akşamı TRT1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin yeni bölümlerini kaçırmayın. Alparslan’ın, bir taraftan Akça ile arasında meydana gelecek gelişmeler başta olmak üzere diğer taraftan haçlılar ile girdiği mücadelelerin mükemmel bir şekilde dile getirildiği, senaryosunun harika bir şekilde kaleme alındığı, oyunculukları mükemmel bir performans ile ekranlara taşındığı yeni bölümü mutlaka izleyin!

 Pazartesi akşamları TRT 1 ekranlarında milyonlarca izleyici bir araya toplayan, ekranlara geldiği ilk günden itibaren zirveden düşmek nedir bilmeyen Alparslan: Büyük Selçuklu dizisi bu akşam 5. bölümü ile ekranlara geliyor. Yayınlandığı günden itibaren üç kategoride reyting birincisi olmayı başaran Alparslan: Büyük Selçuklu, Sultan Alparslan’ın 1048 ile 1071 seneleri arasındaki Anadolu’yu fetih sürecini seyirciyle buluşturuyor.

 Alparslan: Büyük Selçuklu Yeni Bölümde Neler Olacak?

Alparslan’ın küffarın elinden Atabey’i Hasan’ı kurtarması, Selçuklu kanadından büyük bir sevinçle karşılanırken; Yannis’in ise Alparslan aracılığı ile uğramış olduğu sonuç, Vaspurakan’daki iç gerilimin daha da yükselmesini getirdi. Alparslan, yeğeni Mesud ile ablası Şehver’in büste uğramış olduğu darbe girişimini öğrendikten hemen sonra olayı detaylı bir şekilde araştırmak amacıyla Büst’e gider.

Obaya dönüş gerçekleştirdiğinde ise Kekavmenos’un tahmin edilmemiş bir hamle yaptığını ve bu sebeple de toy topladığını öğrenecek. Alparslan ile Akça arasında meydana gelecek gelişmeler ise aralarındaki bağı çok farklı bir noktaya taşıyacak. Bütün bunlar meydana gelirken Kekavmenos, Akçay’ı köşeye sıkıştırmak için bir emir verecektir. Alparslan ile Kekavmenos arasında ayyuka dereceye çıkan gerilim, nasıl bir noktaya varacak?

Alparslan: Büyük Selçuklu dizisinin 5. yeni bölümü bu akşam saat 20.00’de TRT1 ekranlarında olacak,sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP