47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türkiye'de en prestijli ödül törenlerinden biri olarak bilinen 'Altın Kelebek' 2021'de 47.ncisi düzenlenerek ödül sahiplerini buldu. Her sene olduğu gibi bu yıl da değişik kategorilerde ön plana çıkan başarılı isimlere ödüller verildi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Sahiplerini Buldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

47.Pantene Altın Kelebek ödül töreni dün akşam yapıldı. Türkiye’nin en önemli ödül töreni olarak bilinen ‘Altın Kelebek’ bu yıl da sahiplerini buldu. Altın Kelebek ödül töreninde ünlüler şıklık yarışına girerken, kırmızı halıda adeta ter döktüler. Törene katılım sağlayan başarılı oyuncular şıklık yarışına girdi. Ünlü oyuncu Melis Sezen, derin göğüs dekolteli elbisesi ile ön plana çıkarken, adeta güzelliğini konuşturarak göz kamaştırdı.

 Hürriyet okurlarının vermiş oldukları oylar ile seçilen 47. Pantene Altın Kelebek Ödülleri Zorlu PSM’de ihtişamlı bir törenle sahiplerini buldu. Televizyon ve müzik dünyasının en iyi simalarının ödül aldıkları bu gecede ünlü isimler, kıyafetleri ile adeta göz kamaştırdı. Ünlü isimler, en iyilerin ödüllendirildiği törende birbiriyle adeta şıklık yarışına girdi.

 Türkiye’nin en prestijli ödül töreni olan Altın Kelebek, bu yıl da sahiplerini buldu. Cemre Baysel, Ahsen Eroğlu ile Melis Sezen gibi ünlü isimlerin ödüllerini aldığı gecede en iyi kadın oyuncu ödülünün sahipleri Ezgi Mola ile Merve Dizdar oldu. En iyi erkek oyuncu ödülünü ise Çağlar Ertuğrul aldı. Teşkilat dizisinde göstermiş olduğu performans ile ödülü kapan Çağlar Ertuğrul, çok önemli bir çıkış yakaladı. En iyi dizi: ‘Camdaki Kız’ seçilerek ödülü dizi ekibi Gülseren Budayıcıoğlu ile beraber aldı. En iyi gündüz kuşağı programı: Müge Anlı İle Tatlı Sert en iyi kadın sunucu olarak ise Müge Anlı ödülü alırken en iyi erkek sunucu ödülünü ise Acun Ilıcalı aldı. En iyi çocuk oyuncu: Aylin Akpınar ödülü alarak heyecanla sahnede yerini aldı.

Müzik camiasının en iyi isimleri de heyecanlı bekleyiş içindeydi. En iyi proje albümü ödülünü 1977 Sezen’li şarkılar (Emir Ersoy) alırken, en iyi rap sanatçısı ödülünü Sefo aldı. En iyi romantik komedi dalındaki dizi kadın oyuncusu: Ayça Ayşin Turan seçilirken, en iyi romantik komedi dizisi: sen çal kapanma seçildi. En iyi dizi çifti ise Kerem Bursin ve Hande erçel seçildi. En iyi haber sunucusu kadın: Nazlı Çelik olurken, en iyi erkek haber sunucusu Deniz Bayramoğlu seçildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP