Ünlü Manken Kanunsuz Topraklar’da!

Ünlü Manken Kanunsuz Topraklar’da!

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkili konusu ile FOX TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya başladığı günden itibaren ilgi çekmeyi Başaran 'Kanunsuz Topraklar' dizisinin oyuncu kadrosuna sürpriz bir oyuncu katıldı. Kanunsuz Topraklar dizisine katılan ünlü oyuncu ve mankenin kim olduğu ise merak edilmeye başlandı. Cevdet Mercan ile Serhan Şahin'in yönetmen koltuğunda oturduğu Kanunsuz Topraklar dizisi, Fox Tv'nin en iddialı dizi projeleri arasında yer alıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Ünlü Manken Kanunsuz Topraklar’da!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanunsuz Topraklar dizisine bomba transfer

Gold film imzasını Taşıyan FOX TV‘de yayınlanan kanunsuz topraklarda dizisi, etkili konusu ile izleyiciden tam not almayı başarıyor Kanunsuz Topraklar dizisinin hikayesi ise: 1939 tarihinde kömür kenti olan Zonguldak’ta bir kasabada madenci Davut ile Kardeşleri ve anne babasıyla mütevazi bir hayat sürmektedir. Madenin sahibi Paşazade Malik Bey adında zengin bir adamdır. Yağmurun çok yağdığı bir gün uyarıları dikkate almayan Malik Bey sebebiyle maden çöker. Davut, mevcut düzene karşı sesini artırmaya karar verir. Malik beyinde Davut açısından hiç beklenmeyen bir teklifi olacaktır. Malik Bey’in kızı Gülfem, hayatın gerçeklerinden bir hayli uzak, korunarak büyütülmüş ve yetiştirilmiştir. Gülfem; ele avuca gelmez, söz dinlemez hatta kaba saba bir adam olarak görmüş olduğu şekilde tanımladığı Davut’a zaman geçtikçe içten içe hayranlık duymaya başlayacak.

 Kanunsuz Topraklar Dizisine Katılan Ünlü Oyuncu Ve Manken Kim?

32 yaşındaki başarılı ve güzel oyuncu Başak Parlak, Kanunsuz Topraklar dizi projesinin oyuncu kadrosuna katılım sağlayacak. Bahar güçlü ile zengin bir kadın olarak kadroya dahil olacak. Bahar ve Ali arasında neler meydana geleceğini şimdiden merak eden izleyiciler, Başak Parlak dizide nasıl bir rol alacak? sorusunun şimdiden merak etmeye başladı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP