Bircan Bali, Özel Görüntülerinin İfşa Olmasından Sonra Konuştu: Bence Öpün, İlişki Öpüşünce Güzel!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Bircan Bali, Özel Görüntülerinin İfşa Olmasından Sonra Konuştu: Bence Öpün, İlişki Öpüşünce Güzel!

Bircan Bali, Özel Görüntülerinin İfşa Olmasından Sonra Konuştu: Bence Öpün, İlişki Öpüşünce Güzel!

İsmail YK’nın kuzeni Özkan Şen’le samimi görüntüleri ortaya çıkan Bircan Bali, Armağan Çağlayan’ın ‘Zor Ama Sor’ programına konuk oldu. Bali, özel görüntülerinin ortaya çıkması ile alakalı “Birini seviyorsan öpüyorsun, sonra bunu ifşa eden mi suçlu ben mi? Siz ilişkilerinizde kütüphanede kitap mı okuyorsunuz? Bence öpün ilişki öpüşünce güzel” Dedi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Bircan Bali, Özel Görüntülerinin İfşa Olmasından Sonra Konuştu: Bence Öpün, İlişki Öpüşünce Güzel!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Armağan Çağlayan’ın sunuculuğunu yaptığı ‘Zor Ama Sor’ programına konuk olan Bircan Bali, samimi itiraflarda bulundu. Bali, hiç dostum kalmadı şeklinde ifadeler kullandı. Yapmış olduğu programla alakalı

“Benim hep bir fikrim var. Duramam ben. Artık evde konuşmuyorum parasız olduğum için”

Dedi.

İşi ticarete döktüğünü söyleyen Bircan Bali, İnstagram’da para ile yazdığını ve bir şey tavsiye edeceği zaman para aldığını söyledi.

Böyle Şeyler Bana Güç Veriyor

İsmail YK’nın kuzeni Özkan Şen’le fotoğraflarının ortaya çıkması ile alakalı kendisine sorulan sorulara cevap verdi. Bircan Bali, yapmış olduğu konuşmada:

“Birini seviyorsun öpüyorsun, bekarsın bekar. Biri ile özel yazışmaların var. En özelini yaşıyorsun. Sonra bunu ifşa eden mi suçlu ben mi? Birine k…belik yapmadığımı düşünüyorum. Ayrıldığım için ifşa eden yapar bunu. Beni böyle şeyler güçlendiriyor. Ben bilerek alkollü ve bikinili fotoğraf koymuyorum. Bu içmediğim anlamına gelmez. Siz ilişkilerinizde kütüphanede kitap mı okuyorsunuz? Yazık! Bence öpün ilişki öpüşünce güzel”

Dedi.

 Hedefim Siyasete Girmek

Gülben Ergen ile arasında herhangi bir problem olmadığını söyleyen Bircan Bali, en büyük hedefinin ise siyasete atılmak olduğunu dile getirdi.

Bircan Bali Kimdir?

4 Ocak 1988 de doğdu. Muğla üniversitesinden mezun olan Bircan Bali, 6 Temmuz 2013 senesinde Şenol İpek ile dünya evine girmişti. Muğla Üniversitesindeki eğitimini bitirdikten sonra 2017 senesinde ‘Söylemezsem Olmaz’ programında ‘kocam beni kesin aldatmıştır’ açıklaması ile uzun süre gündemde kalmıştır. Bircan Bali’nin baba tarafından memleketi aslen Adanalı. Şenol İpek ile boşanma kararını sosyal medya hesabından duyurduğu video ile açıkladı. Beyaz TV’de ekranlara gelen ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programının sunuculuğunu yapan Bircan Bali, Avukat Ömer Gezen ile Nikah Masasına oturdu. İsmail YK’nın kuzeni ile samimi görüntüleri ortaya çıkan Bircan Bali, Armağan Çağlayan’ın programına konuk olarak iş ve özel yaşamına dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP