En İyi Kadın Şarkıcı Seçilerek Altın Kelebek Ödülünü Alan Hadise, İlk Teşekkürü Bakın Kime Etti
  • Finans 365
  • Aktüel
  • En İyi Kadın Şarkıcı Seçilerek Altın Kelebek Ödülünü Alan Hadise, İlk Teşekkürü Bakın Kime Etti

En İyi Kadın Şarkıcı Seçilerek Altın Kelebek Ödülünü Alan Hadise, İlk Teşekkürü Bakın Kime Etti

Türkiye'nin en prestijli ödül törenlerinden biri olarak bilinen 47. Altın Kelebek ödülü Töreni ihtişamlı bir törenle sahiplerini buldu. Çağla Şikel ile Cem Davran’ın sunuculuğunu gerçekleştirdikleri ‘Altın Kelebek’ için gecesinde Şarkıcı Hadise, en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görüldü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
En İyi Kadın Şarkıcı Seçilerek Altın Kelebek Ödülünü Alan Hadise, İlk Teşekkürü Bakın Kime Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bütün Gece Elimi Tuttun, Çok Teşekkür Ederim

Oyuncu Kaan Yıldırım’dan ayrıldıktan sonra aradığı aşkı iş İnsanı Mehmet Dinçerler’de bulan ve uzun zamandır birliktelik yaşayan Şarkıcı Hadise, Altın Kelebek törenine sevgisi ile el ele katıldı. Yeşil tül detaylı bir elbise giyen Hadise, ödülünü Burak Kut’un elinden aldı. Yapmış olduğu konuşmada kadın haklarına yönelik kısa bir konuşma gerçekleştiren Hadise, sevgilisi iş insanı Mehmet Dinçerler’e teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Şarkıcı, yapmış olduğu konuşmada:

Hürriyet okurları tarafından oy kullanılarak 47. Altın Kelebek Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. Gecede en iyi kadın şarkıcı ödülüne layık görülen Hadise, yapmış olduğu konuşmada ilk teşekkürü yakın zaman içerisinde aşk yaşamaya başladığı Mehmet Dinçerler’e etti.

“Sevgilim Mehmet, tüm gece hep elimi tuttun teşekkür ederim. Çünkü çok heyecanlıydım. Bugün Dünya Kadın Hakları Günü. Bence önemli bir gün. Böyle bir günde bu kadar değerli bir ödül almak çok değerli. Kadınlar konusu bende çok hassas. Hiçbir zaman da bu konuda susmadım, hiçbir zaman da susmayacağım. Yine çok fazla kadın öldürüldü. Çok fazla kadın kaybettik. Bu ödülü 2018’de de aynı şekilde almıştım. Hayatları kısıtlanan kadınlar için alıyorum”

İfadelerine yer verdi.

Gece de giydiği yeşil tüylü kıyafeti ile adeta göz kamaştıran Şarkıcı Hadise, art arda çektirmiş olduğu fotoğraflarını da 13.2 milyon takipçisinin yer aldığı Instagram hesabından paylaştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP