Kuruluş Osman 74. Yeni Bölüm! Bomba Gibi 2 Transfer

Kuruluş Osman 74. Yeni Bölüm! Bomba Gibi 2 Transfer

Çarşamba akşamları ATV ekranlarında boy gösteren ‘Kuruluş Osman’ dizisinde bu akşam 74. bölüm ekranlarda olacak. 3. sezonun reytinglerini kimseye bırakmayan ve izleyiciden büyük ilgi gören 'Kuruluş Osman', nefesleri kesecek 74.yeni bölümü ile bu akşam sizlerle beraber olacak.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Kuruluş Osman 74. Yeni Bölüm! Bomba Gibi 2 Transfer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‘Kuruluş Osman’ dizisinin oyuncu kadrosuna çok önemli iki ismin katıldığını söylemek istiyoruz. Bu bölümde vezir Alemşah karakteri ile Taner Turan ile diğer taraftan Berk Erçer katılacak.

 Kuruluş Osman Bu Akşam 74.Yeni Bölümde Neler Olacak?

 Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde Osman Bey, adeta dört taraftan kuşatılacak. Madendeki patlamanın sonrasında tekfurlar esir düşmüş olan Boran Alp, tekfur Nikola tarafından tam infaz edilecekken, bir Selçuklu veziri Alemşah, Osman Bey’i kontrol altına almak amacıyla Bitinya’ya gelecek. Yakayı ele vermiş olan Turgut Bey ile Mari ise Osman Bey’in yardımına ihtiyaç duyacaklar! İnegöl’ün madenlerini ele geçiren Osman Bey’e tekfurların kurmuş oldukları tuzak neticesinde meydana gelen patlama sonucunda ortalık karışacak. Osman bey, mahsur kalan Alplerine erişmeye gayret ederken, Boran Alp esir düşecek. Arkalarından kendilerini takip eden askerlerinden daha fazla kaçamayan Turgut bey ile Mari ise tekfur Nikola’ya esir düşecek.

Kayı obası, Boran’ın esir düşmesi ile beraber adeta yıkılır ve Osman bey, esir Alp’ini kurtarabilmek amacıyla İnegöl kalesini hedef almak amacıyla çeşitli hazırlıklara girecek, bölgeye gelen Selçuklu veziri Alemşah’ın Kayı Obası ziyaretinde “Osman bey! Başına buyruk hareket etme devrin bitti” şeklinde ifadeleri sarfetmesi tekfurlar açısından yeni bir umut haline gelecektir.

Bomba gibi 74. yeni bölümü ile Kuruluş Osman dizisi bu akşam atv ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümü sakın kaçırmayın!

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP