Sadakatsiz 42.Bölüm! Asya, Aras’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Sadakatsiz 42.Bölüm! Asya, Aras’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

Sadakatsiz 42.Bölüm! Asya, Aras’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?

BBC yapımı olan Dr. Foster uyarlaması Sadakatsiz dizisi, Çarşamba akşamları Kanal D ekranlarında milyonlarca izleyiciyi toplamayı başarıyor. 2. Sezon Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olan Berkay Ateş, dizide çok önemli bir değişime sebep oldu. Aras’ın evli olması ile Asya'nın daha önce Derin’in yapmış oldukları gibi evli bir adam ile ilişki içerisinde olma durumuna düşmesi izleyicilerden tepki gelmesine sebep oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Sadakatsiz 42.Bölüm! Asya, Aras’ın Evlenme Teklifine Ne Cevap Verecek?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadakatsiz Dizisi Bu Akşam 42. Yeni Bölümde Neler Olacak ?

Bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde en çok daha Asya’nın, Aras’ın evlilik teklifine ne cevap vereceği Merak ediliyor. Diğer taraftan Asya’nın oğlu Ali’nin sert yaklaşımı ise dizide Heyecanın artış göstereceğini gösteriyor. Sadakatsiz dizisinin 42. yeni bölüm fragmanı ekranlara geldi! Aras, Asya’ya evlenme teklifi edecek. Bunu gören Ali’nin öfkesi giderek daha da çok yıkıcı bir hal almaya başlayacak. Volkan ise Ali’nin öfkesini yatıştırmak yerine ortalığı daha çok alevlendirecek. Peki Asya, Aras’ın kendisine yapmış olduğu evlenme teklifine ‘evet’ diyecek mi? Ali, bu duruma mani olabilecek mi?

Sadakatsiz Dizisinde Değişim Sinyalleri

Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile beraber Sadakatsiz dizisinin başrolünde oynayan ünlü oyuncu Melis Sezen, dizideki büyük değişim ile ilgili şu ifadelere yer verdi:

“Sadakatsiz tam gaz devam ediyor. Çok heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Bambaşka ritime giriyoruz şimdi o yüzden ayrı bir heyecanlıyım. Derin’e hayat vererek de burada olduğum için ayrıca mutluyum”

Sadakatsiz dizisi 42. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D ekranlarında sizlerle beraber olacak, yeni bölümü sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP