Star TV’de Bomba Gibi Dizi ‘Annemizi Saklarken’ Başlıyor!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Star TV’de Bomba Gibi Dizi ‘Annemizi Saklarken’ Başlıyor!

Star TV’de Bomba Gibi Dizi ‘Annemizi Saklarken’ Başlıyor!

Başrollerinde Hande Doğandemir ile Kutsi’nin oynayacakları dizide, daha küçük yaşta sayılacak Handan’ın ilk bebeğini kucağına alırken, Dündar ve ailesi ile tanıştıktan sonra hayatı tamamen değişecek. Yeni bir serüvene hazır olun!

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Star TV’de Bomba Gibi Dizi ‘Annemizi Saklarken’ Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ojo pictures’in yapımcılığını üstlendiği ‘Annemizin Saklarken’ dizisinin yönetmenliğini Barış Yöş yapıyor. Senaryosunu Sırma Yanık yazıyor. Dündar karakterine Kutsi, Handan karakterine Hande Doğandemir hayatı veriyor. ‘Annemizi Saklarken’ dizisi, harika hikayesi ile herkesi ekran başına toplamaya çalışacak.

 Annemizi Saklarken Dizi Konusu Nedir?

Geçmişte yaşamış olduğu kötü travmalara rağmen, hayat dolu bir kadın olmak amacıyla mücadele eden Handan, en büyük hedefi daha rahat bir hayata kavuşmak olan, 3 çocuklu genç bir anne karakteri ile karşımıza çıkacak.

 Handan, emellerine kavuşmasının bir tek çıkış yolunun doğru bir evlilik yapmaktan geçtiğine inanıyor. Bu uğraş ile en büyük engeli ise zengin koca adaylarının gözünü korkutan çocuklarıdır. 3 çocukla servet avcısı olmaktan umudunu kesmiş olan Handan’ın yaşam hikayesi, yolunun Dündar ve Zerrin Demir çifti ile kesişmesi ile tamamen değişecektir.

Annemizi Saklarken Dizi Oyuncuları Kimler?

Dündar karakterine Kutsi’nin, Handan karakterine Hande Doğandemir’in hayat verdiği dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Ceren Bozoğlu, Ece Yaşar, Hatice Aslan, Erdem Kaynarca, Ezgi Gör, İncinur Daşdemir, Barış Taşkın, Ezgi Tombul, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevil, Güngör bayrak

Gibi pek çok oyuncu, annemizi saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda yer alıyor.

 Annemizi Saklarken dizisi, 1. yeni bölümü ile bu akşam Star TV ekranlarında başlıyor. 3 çocuklu bir annenin hayat hikayesini izlemeye hazır mısın? Yok o zaman bu akşam Star TV  ekranlarının başında olmayı unutmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP