Kanunsuz Topraklar’a Bomba Gibi 2 Transfer!

Kanunsuz Topraklar’a Bomba Gibi 2 Transfer!

Çarşamba akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden Kanunsuz Topraklar dizisinde bomba gibi iki transfer gerçekleştirdi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
Kanunsuz Topraklar’a Bomba Gibi 2 Transfer!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kanunsuz Topraklar dizisinin 6. bölümünden itibaren yönetmen koltuğunu devralan Cevdet Mercan’ın yapmış olduğu çeşitli güncellemeler, hikayenin güçlü bir şekilde yoluna devam etmesini sağlıyor. Uğur Güneş ile Esra bilgiç ikilisinin başrollerinde yer aldıkları dizinin yeni karakterler ile güçlenmesi ise bambaşka detay olarak karşımıza çıkıyor.

 Kanunsuz Topraklar Dizisine Yeni Katılan Oyuncular Kimler?

 Kanunsuz Topraklar dizisinin senaristlerinin, dizinin reytinglerini yükseltmek amacıyla yapmış oldukları girişimlerini son zamanlarda işe yaradığını görmek mümkün. Şimdiye kadar 9.bölümü ekranlara gelen dizinin hikayesine Başak Parlak, Bahar adı ile diziye katıldı. Necip Memili’nin hayat verdiği Ali Geyik karakteri ile irtibatlı olan Bahar, hikâyeye adeta renk katacak.

Diğer taraftan usta oyuncu Sinan Albayrak’ın da oyuncu kadrosuna dahil olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Malik Bey karakterine hayat veren Murat Daltaban’ın dizinin oyuncu kadrosunda ayrılmasının sonrasında meydana gelen bu iki yeni transfer, hikayenin dur durak bilmeden yoluna devam etmesini sağlayacak.

Olayların akışını değiştirecek Göksel Yılmaz adlı karakter ile diziye katılım sağlayan Sinan Albayrak, önümüzdeki bölümlerden itibaren Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosundaki yerini alacak.

Göksel Yılmaz karakteri, dizinin önümüzdeki bölümlerde gidişatını değiştirecek kadar kritik bir rol olacak biçimde ortaya çıkacak. Başak Parlak, diziye daha yeni katıldı ama etkili bir biçimde aktif rol alması bekleniyor.

 En son Sen Çal Kapımı adlı dizinin son bölümlerinde oynayarak ekranlarda kendini gösteren Sinan Albayrak, önümüzdeki bölümlerden itibaren Kanunsuz Topraklar dizisinin oyuncu kadrosunda yerini alacak. Bu akşam 10. Bölümü ile ekranlara gelecek Kanunsuz Topraklar dizisi, artık daha heyecanlı bir şekilde yoluna devam ediyor. Yeni bölümü sakın kaçırmayın.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP