‘Alişan İle Hayata Gülümse’ Her Sabah Evlerinize Konuk Olacak
  • Finans 365
  • Aktüel
  • ‘Alişan İle Hayata Gülümse’ Her Sabah Evlerinize Konuk Olacak

‘Alişan İle Hayata Gülümse’ Her Sabah Evlerinize Konuk Olacak

13 Aralık pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 9.30’da TRT 1 ekranlarında Alişan’ı göreceksiniz. 'Alişan İle Hayata Gülümse' her sabah evlerinize konuk olacak. 'Alişan İle Hayata Gülümse' sabah kuşağı programı, alanında güvenilir ve saygın uzmanları, Yeşilçam ve sahnelerin birbirinden ünlü isimler ile yurdun dört bir tarafından konukları stüdyoda ağırlayacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:58
‘Alişan İle Hayata Gülümse’ Her Sabah Evlerinize Konuk Olacak
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Programda uzman isimler, sağlık alanı ile ilgili izleyicilerin en çok merak ettikleri hususları dile getirecek, önemli hususların altını çizecek. Yeşilçam’dan ve sahnelerden birbirinden ünlü isimler ile içten ve sıcacık söyleşiler yine aynı şekilde programda izleyici ile buluşacak. Anekdotlar, hatıralar, yaşanmış ilginç hikayeler bu programda her gün evinize gelecek.

Diğer taraftan Türkiye‘nin dört bir tarafından değişik konu ve konuklar, ünlü şef Beyhan’dan püf noktalarıyla lezzetli ve pratik yemek tarifleri ‘Alişan İle Hayata Gülümse’ programında yer alacak.

 Alişan, geçtiğimiz sene hayatını kaybeden kardeşi Selçuk Tektaş’ın kızları Ceylan ve Eyşan ile beraber alışveriş yaparken görüntülendi. Yeğenleri ile oldukça yakından ilgilenen ve onlara adeta baba sıcaklığını yaşatmaya çalışan Alişan, onları hiçbir zaman yalnız bırakmayacak. ‘Tükeneceğiz’ adlı şarkısıyla da gündemde bulunan ünlü türkücü Alişan, hafta sonu Kıbrıs’ta konserinin olduğunu dile getirdi. Daha sonrasında ise TRT’de program yapacağını söyledi. Sabah kuşağında ekranlara gelecek olan program ile ilgili konuşan Alişan, şu ifadelere yer verdi:

“6’sında İnşallah başlayacağız. Tek başıma. Sabah programı, müzik olacak, bilgi olacak. Sanatçı arkadaşlarımı, dostlarımı konuk edeceğim. Güzel bir program olacak “

Dedi.

2022 senesinin mart ayı içerisinde özel bir konser vereceğini de sözlerine ekleyen ünlü şarkıcı Alişan, Bostancı Gösteri Merkezi’nde değişik bir program hazırlayacağını da dile getirdi. 1996 senesinden itibaren kendisini anlatan bir hikaye bölümünde yer alacak mart ayındaki bu özel konsere Alişan, titiz bir hazırlık yapıyor.

 Alişan İle Hayata Gülümse, 13 Aralık pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün saat 9.30 da TRT 1 ekranlarında sizlerle beraber olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP