DOLAR

32,5258

0.23%
EURO

34,8601

0.37%
ALTIN(gr)

2.487,38

1,03%
BİST 100

%
Ünlü Milyarder Barry Sternlicht Çıldırmış Olmalı: BTC 1 milyon Dolar Olacak!

Ünlü Milyarder Barry Sternlicht Çıldırmış Olmalı: BTC 1 milyon Dolar Olacak!

Ünlü milyarder, iş insanı Barry Sternlicht, Bloomberg'de Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto paralar ile ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Ünlü Milyarder Barry Sternlicht Çıldırmış Olmalı: BTC 1 milyon Dolar Olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Starwood Capital Group yönetim kurulu başkanı ünlü milyarder, iş insanı Barry Sternlicht, Bitcoin kripto para birimi ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu. Bitcoin kripto para biriminin, 1 milyon dolar değerine ulaşabileceğine dair çeşitli tahminlerini söyledi. Her yeni gün, yeni paraların basıldığı bir sistem içerisinde Sternlicht, kripto paraları ‘akıllıların korunaklı alanı’ şeklinde tanımıyor.

 Bitcoin, 1 Milyon Dolar Olabilir!

Ünlü milyarder Barry Sternlicht, 1 gün önce Miami’de Bloomberg etkinliği kapsamında Bitcoin ile diğer kripto para birimlerinin gelecekleri ile ilgili çeşitli tahminlerde bulundu.

Sternlicht, gayrimenkul yatırımları hususunda özelleşmiş bir yatırım şirketi bulunan Starwood Capital Group’un yönetim kurulu başkanı olarak biliniyor. Starwood Capital Group’un enerji, gayrimenkul ve finans gibi piyasalarda yaklaşık olarak 100 milyar dolar değerinde yatırımı mevcut. Barry Sternlicht, dünya milyarderler listesinde 4.2 milyar dolar serveti ile adından söz ettiriyor.

 ‘Devamlı para basılan bir dünyada, devamlı para basılması ile birlikte, yeniden para basılmasını’ doğru bir taktik olarak görmediğini tekrarlı ve alıcı bir şekilde dile getiren Sternlicht, bu düzenimi bir sonu olacağına inandığını dile getirdi.

 Basılarak Çoğaltılamayan Şey: Bitcoin

Önlü milyarder, sözlerine devam ederken, Bitcoin kripto para biriminin şimdiye dek hiç ‘siber saldırıya uğramadığını’ ve dünyada sadece 21 milyon adet olacağını açıkladı.

Bitcoin kripto para biriminin elle tutulur somut bir varlık olmadığını kabul ederek ‘ altın‘ örneğini veren ünlü milyarder ve iş insanı, sözlerine şöyle devam etti:

“Dünyadaki birçok ülkenin Çin’in arkasında olmaya başladığını biliyoruz. Doğru uygulanmayan politikamız yüzünden Amerika Birleşik Devletleri’ne ve dolara karşı galibiyet kazanmaları ise hiç uzak bir ihtimal değil.”

Dedi.

 Yabancı devletlerin, Amerika Birleşik Devletleri’ne olan cephesini ısrarlı bir şekilde vurgulayan önlü iş insanı, artık eninde sonunda değer kaybına uğrayacağını düşünüyor. Meydana gelecek dolar değer kaybından sonra ise tutulacak kapının ise sadece kripto paralar olduğuna vurgu yaptı. Yakın zaman içerisinde Bitcoin kripto para birimini de değer kaybını uğrayabileceği dile getiren ünlü insanı, uzun vade içerisinde ise Bitcoin kripto para biriminin diğer kazanacağına inanıyor.

 

“Değeri 1 milyon doları bulabilir. Çünkü sadece Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yatırımcılar değil, tüm dünya anlayacak ki daha fazla üretilemeyen şeyin adı Bitcoin’dir.”

İfadelerine yer verdi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP