Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, Aziz Dizisine Katıldı! Yeni Bölümde Neler Olacak?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, Aziz Dizisine Katıldı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, Aziz Dizisine Katıldı! Yeni Bölümde Neler Olacak?

Cuma akşamları Show TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden 'Aziz' dizisinin oyuncu kadrosuna dizinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım'ın eşi İman Elbani konuk oyuncu olarak katıldı. Faslı güzel, 2 bölüm sürecek olan konuk oyunculuğu süresince Mısırlı prenses Fevziye karakteri ile aziz dizisinin oyuncu kadrosunda yer alacak.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, Aziz Dizisine Katıldı! Yeni Bölümde Neler Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aziz dizisinin başrol oyuncusu Murat Yıldırım ile mutlu bir evliliği olan Faslı güzel iman Elbani, güzelliği ile de çok büyük bir ilgi yakalıyor. Oyunculuk hususunda önemli bir sınavdan geçecek olan İman Elbani’nin bu karakteri bir iyilik hareketine dönüştürdüğü ortaya çıktı. Dizide oynamayı, kimsesiz çocuklar faydasına kabul eden Faslı güzel, elde edilecek olan kazancı kimsesiz çocuklara bağışlayacağını söyledi. Bu hareketi ile büyük bir takdir kazanan Faslı güzel, Murat Yıldırım’ın eşi İman Elbani, Türkiye‘de ilk defa bir dizide bu amaç doğrultusunda oynayacağı için dikkat çekti. 03 Medya tarafından verilecek ücret ile yardımda bulunarak gönüllere böylece girmiş olacak.

Aziz Yeni Bölümde Neler Olacak?

03 medyanın, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği ve ilgi ile takip edilen Show TV’nin Aziz dizisini heyecanla bekleyen izleyiciler, bu akşam neler olacağını merak ediyor. Aziz dizisinin ikinci bir fragmanı daha ekranlara geldi. Aziz ile Adem’in karşı karşıya geldiği sahnede ise gerilim dolu dakikalar ekranlara gelecek. Aziz’in, ‘bana bir tane başarını göster’ ifadesini kullanması üzerine Adem, Dilruba ile evleneceğini ve ona hakikaten de aşık olan kişinin kendisi olduğunu dile getirir. Adem’in bu söylemiş oldukları karşısında Aziz’in bir müddet sessiz kalması ise dikkatlerden kaçmıyor. Adaletsizliğin hüküm sürdüğü bir kentte Adalet amacıyla savaş veren Aziz, hayati derecede önemli olan bir karar vermek durumunda kalacaktır. Dilruba ile Adem evlenmek üzereyken, Aziz’in bir tek hamlesi ise bütün dengeleri alt üst edecektir.

 Efnan, Aziz’in Dilruba’dan bir türlü kopamadığına şahit olarak yıkılmıştır ve bir daha da dönmemek amacıyla gitmeye karar verecektir. Adalet ile aşkın direnişine şahitlik edeceğiniz bu akşam yeni bölümde herkes, bir tek soruyla sınanacak: gitmek mi daha zordur yoksa Kalmak mı?

 

Aziz, 6. Bölümü bu akşam Show TV’de!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP