İzlandalı Sevgilisi, Dilan Çiçek Deniz’e FSM Köprüsü’nde Evlilik Teklif Etti!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • İzlandalı Sevgilisi, Dilan Çiçek Deniz’e FSM Köprüsü’nde Evlilik Teklif Etti!

İzlandalı Sevgilisi, Dilan Çiçek Deniz’e FSM Köprüsü’nde Evlilik Teklif Etti!

Son yılların en iyi çıkış yakalayan oyuncusu Dilan Çiçek Deniz, uzun zamandır İzlandalı reklam yönetmeni Thor Saevarsson ile dolu dizgin bir aşk yaşıyor. Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Hem de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde!  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
İzlandalı Sevgilisi, Dilan Çiçek Deniz’e FSM Köprüsü’nde Evlilik Teklif Etti!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde yıldızı parlayan 26 yaşındaki güzel ve yetenekli oyuncu Dilan Çiçek Deniz, uzun bir zamandır beraberlik yaşadığı İzlandalı reklam yönetmeni sevgilisi Thor Saevarsson’ dan Çok romantik bir evlilik teklifi aldı. Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı sevgilisi, dolu dizgin bir ilişki yaşamaya devam ediyor. Ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in hayranları ise çiftin ne zaman evleneceklerini merak içerisinde beklemeye başladı. Beklenen ise nihayetinde gerçekleşti.

 Dilan Çiçek Deniz’e  Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde Evlilik Teklifi

En son Show TV ekranlarında yayınlanan ‘Alev Alev’ dizisi ile gördüğümüz Dilan Çiçek Deniz, sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Akşam saatlerinde Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde bir aracın durduğu ve araçtan inen çiftin bariyer tarafına geçtiği söylendi. Daha sonrasında ise araçtan inenlerin ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı reklam yönetimini sevgilisi Thor Saevarsson olduğu ve İzlandalı sevgilinin, Dilan Çiçek Deniz’e evlenme teklifinde bulunduğu belirlendi.

Ünlü Oyuncu Dilan Çiçek Deniz’e, İstanbul’un En İhtişamlı Yerinde Boğaz Manzaralı Evlilik Teklifi!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nde duran araçtan inen ünlü oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı sevgilisi Thor Saevarsson’ın polis tarafından orada durmamaları gerektiği ile ilgili uyarıldığı dahi söyledi. 26 yaşındaki oyuncu Dilan Çiçek Deniz’in sevgilisi tarafından kendisine yapılan evlilik teklifine ne cevap verdiği ise merak konusu olmaya başladı.

İkilinin, bundan 2 ay önce İstanbul’da bir restoranın erkekler tuvaletinde birlikte yakalandıkları ve bağırdıkları için restoran çalışanları tarafından uyarıldığı iddia edilmişti. Aldıkları uyarılardan sonra restorandan çıkıp ayrıldıkları dile getirilmişti. Konuyla alakalı ikiliden herhangi bir açıklama gelmemişti.

Dilan Çiçek Deniz Kimdir?

28 Şubat 1995 tarihinde Sivas’ta doğdu Dilan Çiçek Deniz’in annesi ile babası öğretmendir. Eğitimci bir ailenin kızı olarak dünyaya gelen Dilan Çiçek Deniz’in babasının adı Orhan, annesinin adı Hale Temizyürek’tir.  Güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz, henüz lise çağlarındayken 3 sene boyunca tiyatro eğitimini almıştır ve 17 yaşındayken liseler arası tiyatro yarışmasına katılarak oyunculuk ödülü almaya hak kazanmıştır. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği eğitimini aldığı zaman dilimi içerisinde asıl istemiş olduğu bölümün bu bölüm olmadığına karar vermiştir. Sonrasında ise istediği bölüm açısından yeniden sınava girmiş ve sevdiği bölüm olan karşılaştırmalı edebiyat bölümüne geçiş yapmıştır. Başarılı oyuncu, henüz 15 yaşındayken ‘Güneşi Annem Sanırdım’ adında bir şiir kitabı dahi yazmıştır.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP