Türkiye’ye Dönen Şeyma Subaşı İlk Olarak Soluğu Orada Aldı!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Türkiye’ye Dönen Şeyma Subaşı İlk Olarak Soluğu Orada Aldı!

Türkiye’ye Dönen Şeyma Subaşı İlk Olarak Soluğu Orada Aldı!

Yaptığı her şey, attığı her adım olay olan, Acun Ilıcalı ile ayrıldıktan sonra yabancı uyruklu sevgilileriyle yaşadığı rahat yaşam tarzını Instagram sayfasından sıklıkla takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı, İstanbul'a ayak bastı. Yurda dönen Şeyma Subaşı, ilk olarak İmajını değiştirdi. Şeyma Subaşı, İstanbul'a döndükten hemen sonra soluğu kuaförde aldı ve imaj tazeledi. Şeyma Subaşı'nın yeni imajı nasıldır acaba?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Türkiye’ye Dönen Şeyma Subaşı İlk Olarak Soluğu Orada Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Düz saçları ile gördüğümüz Şeyma Subaşı’nın yeni hali takipçilerinden tam not aldı Şeyma Subaşı’nın bazı takipçileri ise yeni imajını beğenmediklerini söyledi. Şeyma Subaşı’nı bir kısım takipçisi adeta beğeni bombardımanında bulunurken, bir kısım takipçisi ise ‘düz daha iyiydi’ şeklinde yorumlarda bulundu.

Ünlü Fenomen Şeyma Subaşı’nın Evlilik Açıklaması

Bundan birkaç ay önce evlilik ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulunan ünlü fenomen Şeyma Subaşı, şu ifadelere yer vermişti:

“Düğünü önce İbiza’da yapmayı düşündük. Fakat çok fazla acele etmemek için iptal etme kararı aldık”

Düğünü tam olarak nerede yapacaklarını bilemedikleri mi dile getiren Şeyma Subaşı,

“Muhammed bana, ‘Sana öyle bir düğün yapacağım ki 1 sene boyunca dünyadaki herkes bizim düğünümüzü konuşacak.’

Dedi.”

 Şeyma Subaşı Kimdir?

Şeyma Subaşı, 1990 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Aydın Üniversitesi moda tasarım programındaki eğitimini tamamlamıştır. Henüz 16 yaşındayken modellik yapmaya başlamıştır. 2008 senesinde Miss Turkey yarışmasına katılım sağlamış fakat derece alamamıştır. 2008 senesinde ‘var mısın yok musun?’ yarışma programına katılmış ve yapımcı Acun Ilıcalı ile ilişkileri böylelikle başlamıştır. Acun Ilıcalı’nın eşi Zeynep Ilıcalı’ dan boşandıktan sonra sosyal medyada Şeyma Subaşı ile fotoğraflarını paylaşmaları ile beraber gündemden düşmemişti. Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ dan Melisa adında bir kız çocuğu vardır. Şeyma Subaşı, 2017 senesinin 18 Eylül tarihinde Fransa’nın Marsilya kentinde 250 kişinin katılım sağladığı bir tören ile Acun Ilıcalı ile evlenmiştir. Daha sonrasında ise Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çifti 26 Kasım 2018 tarihinde anlaşmalı bir şekilde boşanmıştır. Aşk hayatıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı, en son Mısırlı sevgilisi ile evlenme kararı almıştı. Türkiye‘ye döndükten hemen sonra kuaföre gidip imaj değiştiren ve boy boy fotoğrafını İnstagram hesabından takipçileriyle paylaşan Şeyma Subaşı, attığı her adım ile olay olmaya devam ediyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP