Dolar YatırımcılarI Dikkat! Bugün Açıklanacak Veriler Çok Önemli
  • Finans 365
  • Döviz
  • Dolar YatırımcılarI Dikkat! Bugün Açıklanacak Veriler Çok Önemli

Dolar YatırımcılarI Dikkat! Bugün Açıklanacak Veriler Çok Önemli

Dolar kuru, serbest piyasada bugün sabah saatlerinden itibaren hem yatırımcılar hem de kullanıcılar tarafından yoğun bir şekilde araştırılmaya devam ediliyor. Amerikan doları, Türkiye saatleri ile 12.45 itibariyle 13.80 seviyelerinde alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Bugün ABD’den gelecek enflasyon verileri, dolarda bir hareketlenme yapabilir. Bugün serbest piyasada Dolar kuru ne kadar?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Dolar YatırımcılarI Dikkat! Bugün Açıklanacak Veriler Çok Önemli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bugün yani 10 aralık sabahında dolar güne yüzde 0.76, sterlin yüzde 0.60, euro ise 0.64 oranında bir değer kazancı ile başladı. Serbest piyasada dolar kurunun gün içerisinde yurt dışından gelecek olan Amerika Birleşik Devletleri Merkez Bankası enflasyon rakamlarından nasıl etkileneceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

 Dolar, Euro, Sterlin Güncel Fiyatları

  • 1 Amerikan dolarının, bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde piyasalarda alış fiyatı 13.8232 TL olarak gerçekleşirken, satış fiyatı ise 13.8604 TL olarak alıcı buluyor.
  • Bir Euro’nun şu dakikalar içerisinde alış fiyatı 15.6341 TL olarak gerçekleşirken, satış fiyatı ise 15.6653 TL olarak alıcı buluyor.
  • 1 İngiliz sterlini, şu dakikalar içerisinde piyasalarda alış fiyatı 18.2201 TL olarak gerçekleşirken, satış fiyatı ise 18.3115 TL olarak gerçekleşiyor.

 Amerikan Merkez Bankası FED tarafından bugün ABD‘de açıklanacak enflasyon rakamları ile beraber bütün dünya piyasasında alım satım işlemlerine tabi tutulan Amerikan doları başta olmak üzere euro ve sterlin fiyatında ciddi manada bir değişiklik olması öngörülüyor. Zaten uzun zamandır Türkiye piyasalarında Amerikan dolarının durdurulması mümkün değil. Bugün açıklanacak yeni enflasyon verileri ile beraber Amerikan dolarının Türkiye piyasalarında satış fiyatının 15 TL’ye yaklaşması bekleniyor. Saat 16.30 itibari ile Amerika Merkez Bankası tarafından bütün dünya kamuoyu ile paylaşılacak enflasyon verilerini yakından takip edeceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP