Kardeşlerim 32. Bölüm Fragmanı izle! Biten Aşklar, Başlayan Aşklar!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Kardeşlerim 32. Bölüm Fragmanı izle! Biten Aşklar, Başlayan Aşklar!

Kardeşlerim 32. Bölüm Fragmanı izle! Biten Aşklar, Başlayan Aşklar!

ATV ekranlarında yayın hayatına devam eden kardeşlerim dizisinin bu kadar çok sevilmesi hem hikaye içindeki aşklarım güzelliği hem de güçlü dram hikayesi sayesinde gerçekleşti. İzleyicilerin, kardeşlerim dizisinde çok beğendikleri Kadir karakteri ile Melisa'nın aşkı ise ne yazık ki yarım kaldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Kardeşlerim 32. Bölüm Fragmanı izle! Biten Aşklar, Başlayan Aşklar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halit Özgür Sarı ile Damlasu İkizoğlu’nun 29. bölümde kardeşinin dizisinin oyuncu kadrosuna veda etmesi, aynı zamanda Kadir ile Melisa aşkının bitmesi anlamını taşıyor. Kardeşlerim dizisinde oldukça etkili olan oyuncu ve senaristlerin üzerine pek çok sahne yazılabilecekleri 2 karakter ARTIK dizide yok. Onların yerinin doldurulması ile hikayede hem drama hem de aşka ilişkin yeni olayların meydana gelmesi bekleniyor. İşte bu gelişmelerden birisi kendisini yavaş yavaş ortaya çıkarmayı başardı. Kardeşlerim dizisinin 31. Bölümü 4 Aralık Cumartesi akşamı ekranlara geldi. Ömer karakterine hayat veren Bilal Yiğit Koçak karakteri ile Lizge Cömert’in canlandırdığı süsem karakterinin yeni bir aşka yelken açmaya başlaması ise önemli bir gelişme olarak kayıtlara geçti. Melisa ile Kadir’in aşkları yarım kaldı belki Fakat artık seyircilerin gönlünü kazanan bir aşk daha böylelikle yeşerdi. Süsen ile Ömer açısından şimdiden sosyal medya hesaplarından etiket çalışmaları başladı bile. Süsen etiketi Twitter platformunda kısa süre içerisinde gündemin ilk sıralarında bulundu. Sosyal medya hesaplarında binlerce mesaj paylaşıyor ve bu iki karakterin ön plana çıkması açısından kardeşlerim dizi hayranları büyük çaba sarf ediyor.

Kardeşlerim dizisi 32. yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de ATV ekranlarında sizlerle beraber olacak, sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP