Final Yapması Beklenen Elkızı’nda Flaş Gelişme!

Final Yapması Beklenen Elkızı’nda Flaş Gelişme!

Başrollerinde Sevda Erginci ile İsmail Ege Şaşmaz'ın oynadıkları Fox TV'nin çiçeği burnunda dizisi el kızı projesinde kelimenin tam manası ile kritik bir eşiğe gelindi. Reytingleri sınırda görülen elkızı dizisinin izleyicileri, dizinin final yapacağı korkusuyla yaşarken, bu hafta meydana gelen gelişme az da olsa izleyicilerin rahat nefes almasını sağladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Final Yapması Beklenen Elkızı’nda Flaş Gelişme!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz cumartesi akşamı 7. bölümü ile ekranlara gelen Elkızı dizisinin reytingleri ise yine ortalamanın altında görülüyor fakat az da olsa yükselme dikkat çekiyordu. Böyle bir durumun meydana gelmesi yine aynı şekilde Elkızı dizisinin izleyicilerin de dizinin final yapacağı korkusunu birazcık olsun giderdi. Geçen hafta sosyal medyada ortaya atılan bazı iddialarda herkes, dizisinin yakın zaman içerisinde final yapacağı duyuluyordu. Ancak bu haber, dizinin izleyicilerinin moralini bir hali bozmuştu. Fakat yayıncı kanal FOX TV, Elkızı dizisinin 8. Bölümünün 11 Aralık Cumartesi yani bu akşam ekranlarda olacağını duyurdu.

Elkızı dizisi o kadar da düşük reytinglere sahip değil. Fox TV’nin bu dizi projesini belirli bir süre tanınması ile düzelmesi yönünde gayret sarfetmesi, dizi izleyicilerinin kazanılması noktasında daha da etkili bir adım olacaktır. Fox TV dizisi, bu sezon dizilerine fazla şans tanımadan final kararı almasıyla gündeme geliyor.

 Elkızı dizisinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümü reyting açısından oldukça önemli. Çünkü izleyiciler, acaba dizi ne zaman final yapacak? Sorusunu kendisine sorarken, diğer tarafları Fox TV yönetimi tarafından ayakta durması açısından şans verilen Elkızı dizisinin bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümünde meydana gelen gelişmeler dizinin akıbetini belirleyecek en önemli kriter olarak karşımızda duruyor. FOX TV’de bu akşam saat 20. 00’de herkese dizisinin 8. yeni bölümü olacak yeni bölümü sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP