Gönül Dağı 43. Bölüm Fragmanı İzle!

Gönül Dağı 43. Bölüm Fragmanı İzle!

Cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya çıktığı günden itibaren reyting rekorları kıran Gönül Dağı dizisi, 4 aralık tarihinde ekranlara gelen bölümü ile tüm kanallarda haftanın her günü ekrana gelen diziler arasında 2021-2022 sezonunun en yüksek resimlerini alarak başarısını böylelikle bir kez daha göstermiş oldu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Gönül Dağı 43. Bölüm Fragmanı İzle!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hiçbir dizinin başaramayacağı reyting kıran dizi, sezonun en başarılı dizi projesi olarak ön plana çıkmayı başarıyor. Bir dizinin başarması çok zor olan pozisyona gelen Gönül Dağı dizisini en iyi reytingler noktasında ise Camdaki Kız ile Kuruluş Osman isimli diziler takip ediyor.

Gönül Dağı 43. Bölüm Neler Olacak?

Asuman ile Ramazan yeniden bir araya gelebilecek mi? Gönül Dağı dizisinde herkesin merak içerisinde beklemiş olduğu soru tam olarak bu… Asuman ile Ramazan’ın aşkları, iyice çıkılmaz bir hale girmiştir. İkisi açısından da umutlar iyice tükenmişken tam da beklenmedik biri devreye girecek. Seneler sonra oğluna kavuşan Döndü, Kenan açısından bir iyilik yapmak isteyecektir. Cemile’nin bunu Yağmur açısından sanması ve beraber meydana gelen yanlış anlama, Döndü, Veysel ile Cemile arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecek? Uçan arabayı yetiştirmek amacıyla hareket eden Taner, Ramazan ve Veysel çizimleri yapacak birine ihtiyaç duyacaktır. Ramazan’ın Asya‘yı getirmesi ile beraber problem çözülecek mi ve bunun sonucunda amcaoğulları başarılı olabilecek midir?

 Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan ile Gülsim Ali İlhan oynuyor. Gönül Dağı dizisinin 43 yeni bölümü bu akşam saat 2000 de TRT 1 ekranlarında olacak. Yeni bölümü Sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP