Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar, Yeniden Ekranda!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar, Yeniden Ekranda!

Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar, Yeniden Ekranda!

Pazartesi Akşamları Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden 'Yasak Elma' dizisine Hasan Ali Kuyucu karakteri ile katılan Erdal Özyağcılar, rol icabı hayatını kaybederek dizinin oyuncu kadrosundan ayrıldı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Yasak Elma’nın Hasan Ali’si Erdal Özyağcılar, Yeniden Ekranda!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çok Güzel Hareketler 2 programına bu hafta Erdal Özyağcılar konuk olacak. Usta oyuncuyu en son Fox TV ekranlarında Yasak Elma dizisinin setinde 4. sezona görmüştük. Kanal D‘nin, genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan‘ın yaptığı, Eser Yenenler tarafından sunuculuk görevini üstlenildiği ‘çok güzel hareketler 2’, her pazartesi akşamı yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında boy göstermeye devam ediyor.

 Çok Güzel Hareketler 2 programının 13 Aralık Pazartesi akşamı ekranlara gelecek 103. yeni bölümüne usta oyuncu Erdal Özyağcılar konuk olacak. çokgüzelhareketler2, Bu hafta yine çok eğlenceli skeçleriyle gerek stüdyoda gerekse de ekranları başında programı izleyenlere keyifli ve kahkaha dolu dakikalar yaşatacak.

 Erdal Özyağcılar, geçtiğimiz sezon oynadığı Yasak Elma dizisinin yeni bölümünün ekranlara geldiği akşam değişik bir kanal olan Kanal D ekranlarında yer alacak.

 

Erdal Özyağcılar Kimdir?

1948 senesinde Bursa’da dünyaya gelmiştir. Şehir tiyatrosundaki görevinden emekli olarak ayrılmıştır. 1966 senesinde ‘ölüm tarlası’ adlı filmde sinema hayatına başlamıştır. Çöpçüler Kralı, Kibar Feyzo, Yılanların Öcü gibi pek çok beğenilen filmde rol almıştır. Son zamanlarda daha çok TV çalışmalarına ağırlık veren deneyimli oyuncu Erdal Özyağcılar, Bizimkiler, Şehnaz Tango, Beşik Kertmesi, Yabancı Damat, Elveda Rumeli, Karadağlar gibi dizi projelerinde oynamıştır.

 DenizBank’ın reklamlarında ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ile beraber kamera karşısına geçmiştir. Filmin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yapmıştır. Erdal Özyağcılar, Beyazıt Öztürk, Deniz Akkaya, Eda Taşpınar ile Haydar Dümen’in o rol aldığı ‘Denizbank’ reklam filmlerinin çekimleri ise 2009 senesinde Maldivler’de yapılmıştır. Henüz konservatuar öğrencisi iken tanıştığı tiyatro ile sinema sanatçısı Güzin Özyağcılar ile 1972 senesinde evlenmiştir. Emrah adında bir oğlu ile Zeynep Özyağcılar adında bir kızı vardır.

 Son zamanlarda rol aldığı dizi filmleri ile ön plana çıkan usta oyuncu Erdal Özyağcılar, pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında Çok Güzel Hareketler 2 programına katılacak yeni bölümü sakın kaçırmayın!

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP