Gelin Evi, 20 Aralık’ta Show TV’de Başlıyor!

Gelin Evi, 20 Aralık’ta Show TV’de Başlıyor!

Show TV ekranlarında kasırga etkisi yaratan 'Gelin Evi' yeni sezonuyla 20 Aralık Pazartesi yeniden başlıyor. Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel’in neşeli bir şekilde gerçekleştireceği sunumu ile program, hafta içi her gün izleyici ile buluşacak.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Gelin Evi, 20 Aralık’ta Show TV’de Başlıyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Her gün birbirinin evine konuk olan 5 yeni gelin, hem Diğerlerine hünerlerini sergilemek hem de haftanın finalinde 10 çeyrek altını kazanmak amacıyla kıyasıya bir yarışın içerisine girecek. Birbirinden iddialı yorumlar, çok sert eleştirilerle heyecanın hiç eksik olmadığı Gelin Evi yarışma programının yayınlanan bir bölüm tanıtımı, izleyiciye şimdiden rekabet ile eğlence dolu anların beklediğini gösteriyor. Gelin Evi, Aslı Hünel’in tatlı sunumu ile 20 Aralık Pazartesi gününden itibaren hafta içi her gün Show TV ekranlarında evlerinize konuk olacak. 5 yarışmacının her gün sergileyecekleri hüner performanslarını izlemek için, değişik bir perspektiften yayınlanan bu programı sakın kaçırmayın.

Aslı Hünel Kimdir?

Müzik kariyerinin yanı sıra aynı zamanda katıldığı programlar ve özel hayatıyla da gündemden düşmüyor. Türkiye‘nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle bir araya gelen Aslı Hünel, çalışmalarını da kliplendindirmeye devam ediyor. Peki Aslı Hünel kimdir? Aslı Hünel’in eşi Savaş Yurtsever ile ilgili bilgiler ve çok daha fazlası haberimizde…

Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 senesinde dünyaya gelmiştir. Annesi Arap kökenli, babası ise Selanik Göçmenidir.

Oyuncu Saruhan Hünel ile şarkıcı Aslı hünel’in babaları Mehmet Fevzi Hünel, covid-19 virüsüne yakalanmış ve ünlü kardeşler, sosyal medya hesaplarından yapmış oldukları paylaşımlarla takipçilerinden yardım istemişti. Mehmet Fevzi Hünel ise 10 Ekim 2020 tarihinde yaşama veda etmişti.

Aslı Hünel’in eşi Savaş Yurtsever hakkında bilgiler

Savaş Yurtsever, Koluman otomobil firmasında otomobil satış müdürü olarak görev yapıyor. 1975 senesinde dünyaya gelmiştir. Aynı zamanda iş insanı olarak da tanınıyor.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP