DOLAR

32,5212

-0.08%
EURO

34,8728

0.07%
ALTIN(gr)

2.420,80

-0,08%
BİST 100

%
Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Bugün İş Dünyası İle Bir Araya Gelecek!
  • Finans 365
  • Finans
  • Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Bugün İş Dünyası İle Bir Araya Gelecek!

Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Bugün İş Dünyası İle Bir Araya Gelecek!

Hazine Ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün İstanbul'da iş dünyasının önde gelen temsilcileri ile bir toplantı yapacak. Çok sayıda iş insanının katılım sağlaması beklenen toplantının ise 14.00’te başlaması bekleniyor.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Hazine Bakanı Nureddin Nebati, Bugün İş Dünyası İle Bir Araya Gelecek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakanlığının 2022 yılı bütçe görüşmeleri açısından geldiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hazine ve maliye Bakanı Nureddin Nebati, gazetecilerin sorularını cevapladı.

Gazetecilerin kendisine ‘Hafta sonu iş dünyası ile mi buluşacaksınız?’ şeklinde bir soru yöneltmesi üzerine  ‘Evet, Cumartesi günü inşallah’ şekilde cevap vermişti.

 İstanbul’da gerçekleştirilecek hazine bakanı ile iş dünyası temsilcilerinin katılım sağlayacakları toplantıya müstakil sanayici ve İşadamları derneği, Türk sanayicileri ve iş insanları derneği, Türkiye ihracatçılar Meclisi’nden temsilciler başta olmak üzere pek çok iş insanının katılım sağlaması bekleniyor.

Tatlı İle Muhalefete Davet!

Hazine Bakanı Nureddin Nebati, perşembe günü gerçekleştirmiş olduğu bütçe sunuş konuşmasında:

“Daha detaylı bilgi talep eden arkadaşlarımızı da tüm siyasi parti temsilcilerimizle beraber bakanlığımıza davet ediyorum; Lütfen rahat rahat görüşelim, konuşalım, hep beraber”

Dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Bakanlığının 2022 yılı bütçesini sunarken, muhalefet sıralarından kendisine ‘Sayın Bakanım, içeriye almamazlık yapmazsın değil mi?’ Sorusuna karşılık olarak Nureddin Nebati, ‘tatlımız var, meyvemiz bol’ şeklinde esprili bir cevap vermişti. Nureddin Nebati’nin bu davetinin, bakanlığı ile alakalı kurumlardan Türkiye İstatistik Kurumu ile alakalı gelişmelerin sonrasında gelmesi ise dikkat çekti.

Muhalefetten Hazine Bakanı Nebati’ye Üslup Teşekkürü

İYİ Parti grup başkanvekili Erhan Usta, ‘Teknik bir bakan’ şeklinde nitelendirdiği hazine Bakanı Nureddin Nebati için,

“Hakikaten nezaketli ve hoş üsluplarından dolayı teşekkür ediyorum”

Dedi.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile iş dünyasının önde gelen temsilcileri arasında bugün saat 14.00’da İstanbul’da başlayacak toplantının gelişmelerini ve çok daha fazlasını finans365.com sitesinden öğrenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP