Ne Altın Ne Dolar! Ünlü İsim 1’e 3 Kazandıracak Yatırım Aracını Söyledi
  • Finans 365
  • Altın
  • Ne Altın Ne Dolar! Ünlü İsim 1’e 3 Kazandıracak Yatırım Aracını Söyledi

Ne Altın Ne Dolar! Ünlü İsim 1’e 3 Kazandıracak Yatırım Aracını Söyledi

Altın ve dolar yorumları ile dikkatleri üzerine çeken altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, şimdi de ‘gümüş’ yorumunu yaptı. Gümüşün 2.5 TL'den 10 TL'ye çıktığını vurguladı ve 1'e 3 kazandıracağını söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Ne Altın Ne Dolar! Ünlü İsim 1’e 3 Kazandıracak Yatırım Aracını Söyledi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ekonomide yönünü Çine çevirmesinin sonrasında euro ve dolar başta olmak üzere döviz kurları ile altın TL karşısında değer kazanarak yoluna devam ediyor. Dolar kuru 16 TL’ye dayanmış ve orada gezinirken, euro ise 16 TL sınırında kalmaya devam ediyor. Gram altın fiyatları ise yatırımcısına son 3 ayda kazandırdıkça kazandırmaya devam ediyor.

 Gerçekten Gümüş Kazandırır Mı?

Gram altın hususunda yorumları ile son dönemlerde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, şimdi de gümüş ile ilgili çok çarpıcı yorumlarda bulundu:

 Gümüş Kazandırır Mı?

Bu şekilde kendisine yöneltilen birsoruya yanıt veren İslam Memiş:

”Gümüşün 2.5 TL’den 7.5 TL’ye yükselerek altın fiyatlarını tahtından ettiğini görmüştük. gümüşün gram fiyatı 2.5 TL dedi. 10 Gümüş fiyatı 12 dolar seviyesindeydi. O zamanlar gümüş alın demiştim. Bugün ise 10 gümüş 30 dolara, gram gümüş 10 TL’ye yükseldi. Gümüş, tıp alanında kullanılan bir mamul.. Sanayi, otomotiv, bilişim sektöründe çok kullanılıyor. Çin başta olmak üzere güneş panellerinde fiziki gümüş kullanılıyor. Yara bantlarında bile gümüş kullanılıyor. Gümüş gerçekten birçok sektör için bulunmaz bir nimettir. Gümüş sadece bir yatırım aracı değil aynı zamanda birçok alanda kullanılan değerli bir emtiadır. Altın fiyatlarında maliyetlerin çok yükseldiği için daha çok gümüş kullanılmaya başlandı. Dünya genelinde ciddi bir fiziki Gümüş talebi var. Avrupa’da fiziki olarak gümüş elde etmek için ciddi vergiler veriliyor. Türkiye‘de ise şu anda çok ucuz. Kapalıçarşı’da dilediğiniz kadar gümüş alabiliyorsunuz. Külçe gümüşün bugünkü değeri 10 bin TL. Önümüzdeki 2 yıl boyunca fiziki gümüş ile sanal gümüş arasında ciddi fiyat farkı olacak. ileride 1’e 3 kazandıracak söyleyebilirim.”

İfadelerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP