Yasak Elma’da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor, Kimin Kimle Beraber Olduğu İse İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı!
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Yasak Elma’da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor, Kimin Kimle Beraber Olduğu İse İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı!

Yasak Elma’da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor, Kimin Kimle Beraber Olduğu İse İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı!

Pazartesi akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan yasak Elma dizisinin bu akşam ekranlara gelen 114. bölümde yine deyim yerindeyse yer yerinden oynadı.   İhanet, adrenalin, heyecan... Yasak Elma dizisinde her hafta bomba etkisi yaratan gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 13 Aralık pazartesi 2021 ekranlara gelen yeni bölümde kimin ne yaptığını tam manasıyla anlamak imkansız gibi göründü.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:59
Yasak Elma’da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor, Kimin Kimle Beraber Olduğu İse İçinden Çıkılmaz Bir Hal Aldı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yasak Elma 114. Bölümde Neler Yaşandı?

Boşanma arifesinde olan yıldız ile Çağatay, Yıldız’ın iş konuşmak amacıyla gittiği otelde Doğan Bey’in de olmasının Çağatay tarafından öğrenilmesinden sonra mahkemede Çağatay, Yıldız’a istediği tazminatın tamamını vereceğini fakat ondan kurtulmak istediğini söyledi. Yıldız ise hiçbir şey olmamış gibi (Kumru ile Çağatay’ın mutlu olmalarına engel olmak için) oğlu Halitcan’ı, annesi Asuman Hanım’ı alıp Çağatay ile beraber yaşadıkları eve taşındı. Eve gelen Yıldız, o kadar da sessiz gelmedi. Çağatay ile Ender’in haberi dahi olmadan gelinliği giydi ve basın mensuplarını da eve çağırdı. Çağatay ile nikah tazeleyen (Çağatay’ın isteği olmadan) Yıldız, bu görüntüleri canlı yayında paylaşınca Kumru bunları gördü ve adeta deliye döndü.

Çağatay – Kumru Cephesinde Yaşananlar!

Çağatay, Doğan Bey’in herkesin arasında kendisini rezil etmesini içine sindirememiş ve onu can evinden vurmak amacıyla can parçası yani Kumru ile aşk yaşamaya ya da öyle görünmeye çalıştı, Kumru’yu aradı, ikna etti ve bir araya geldiklerinde de kendisine evlenme teklifi etti.

Evlenme teklifinin edilmesi ile beraber içeri Yıldız girdi ve Kumru oradan uzaklaşıp gitmek zorunda kaldı. Çağatay ise bütün bu olanları daha atlatamadan, Feyza’nın kendisine Atlas’ın babası olduğuna yönelik DNA raporunu sunması ile beraber bir başka şok daha yaşadı. Ancak Feyza’nın beklentisinin tam aksine Çağatay, Atlas’ın babası olduğunu kabul ettiğini ve bütün ihtiyaçlarını karşılayacağını söyleyince Feyza çok sinirlendi ve soluğu Enderi’n yanında aldı. Herkesten kaçıp otele yerleşen Kumru’nun kapısını çalan Çağatay, Kumru’nun sert tavrı ile karşılaştı ve otel odasından kovuldu. Daha sonrasında ise Kumru’nun yanına Ömer geldi ve Ömer, Kumru’nun başını omzuna koyup rahat bir şekilde ağlamasını sağladı. Bu, Ömer’in de hoşuna gidiyordu ve Ömer, içindeki bazı duyguları artık daha net bir şekilde yaşıyordu. Ancak Kumru, Ömer kadar temiz kalpli olmadığı için sadece Çağatay’dan intikam almak için midir yoksa gerçekten de yeni bir ilişkiye ihtiyaç duyduğu için midir bilinmez ama Ömer’le gittikçe yakınlaştı.

 Çağatay-Ender İttifakı

Çağatay, Doğan Bey’i tamamen ortadan kaldırmak amacıyla Ender ile işbirliği yapmak istediğini söyledi. Ender, her zaman çıkarını düşündüğü için bunu kabul etti. Hemen akabinde Feyza, Çağatay’a ıstırap olmak amacıyla Ender’in kapısını çaldı ve kendisi ile işbirliği yapmak istediğini söylediğinde Bu da Ender’in işine geldi ve Ender bunu da kabul etti.

Feyza-Ender İttifakı

Çağatay’ın, sadece Atlas’ın ihtiyaçlarını karşılamakla yetinmesine sinirlenen Feyza, ona karşı cephe aldı ve Ender ile işbirliği yapmak amacıyla Ender’in evinde buluşmaya söz verdi.

Kumru-Ömer Yakınlaşıyor!

Kumru’ya her zaman iyi davranan Ömer, Kumru’yu otel odasında ziyaret ettiğinde Çağatay’ın oradan daha yeni gittiğini bilmiyordu ve Kumru, başını Ömer’in omuzuna bırakıp hıçkıra hıçkıra ağlayınca birbirlerine sarıldılar. Restoranda Kumru, Ömer’i akşam yemeğine davet etti. Ömer, efendi bir erkek imajı çizerek Kumru ve babası Doğan Bey’in olduğu eve gitti. Yemekte her şey harika gittiği kaldıkları yalının denize bakan taraftaki bahçeye çıktılar ve birbirlerine sarıldılar. O esnada Yıldız ile annesi Asuman, balkonda onları izliyordu ve bu durum, Çağatay’ın zoruna gidecek ihtimali göz önüne alındığında Yıldız’ında hoşuna gidiyordu.

 Arzu-Doğan-Ender-Kumru Dörtgeninde Yaşananlar

Ender ile yapmış olduğu işbirliğinin gereğini yapmaya çalışan Feyza, Ömer’in işlettiği restorana Arzu ile beraber gitti. Feyza, saçının telini Arzu’nun kabına  koydu, Arzu’nun, Ömer ile sert bir şekilde tartışmasına sebep oldu. Arzu’nun siniri daha geçmemişti ve holdinge geldiğinde görüntülü bir şekilde Kumru ile konuşup Ömer’in ne kadar kaba bir adam olduğunu anlatmaya çalışırken Ender, istediğini elde etmiş olacak ki Doğan Bey ile beraber Arzu’nun içinde bulunduğu odadan içeri dalar. Doğan Bey, Arzu’ya sinirlenir ve Ender ile beraber oradan uzaklaşır.

Çağatay’ı kıskandırmak isteyen Kumru, adeta Ömer’i kullanıyor ve elinden tutup basın mensuplarının karşısında poz veriyor. Bu görüntüler karşısında deliye dönen Çağatay ise Kumru’ya hesap sorar ve ‘hiç kimseyle beraber olamazsın!’ şeklinde sert çıkışır ve Kumru ise bütün bunların aslında bir oyundan ibaret olduğunu söylediğinde bu durum Çağatay’ın çok hoşuna gider.

114. Bölüm Finalinde Neler Yaşandı?

Dizinin finalinde ise kumrunun, Ömer ile el ele tutuşup basın mensuplarına poz vermesine sinirlenen Çağatay, Kumru ile bir araya geldiğinde ona çok sert çıkıştı ve hiç kimseyle beraber olmasını istemediğini ona fazlası ile hissettirdi. Kumru, tüm bunların bir oyundan ibaret olduğunu Çağatay’a söyledi ve kararını ver ‘Benimle misin değil misin?’ sorusunu sordu ve dizinin yeni bölüm sonu böylece geldi.

 

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP