Kalp Yarası Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Kalp Yarası Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Pazartesi akşamları ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisinin reytingleri düşük gelmesine rağmen hikayesi heyecanlı bir şekilde yoluna devam ediyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
Kalp Yarası Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ferit ile Ayşe karakterlerinin beraber olmasını ve aşklarını gönüllerince yaşamalarını dileyen dizi hayranları nihayetinde isteklerine kavuşacak. Senaristler, iki karakteri bir araya getirmek amacıyla yeni adımlar atacak. Ferit ile Ayşe’nin düğün görüntüleri 25. bölümde herkesi oldukça derinden etkileyecek. Ferit karakterine Gökhan Alkan, Ayşe karakterine ise Yağmur Tanrısevsin hayat veriyor. İki ünlü oyuncunun yakaladıkları uyum sayesinde harika bir enerji diziye yansıyor ve 25. yeni bölümde de çok şahane görüntüler izleyicileri bekliyor. Ancak mutlu görüntülere aldanarak dizide her şeyin mutluluk ile sonuçlanacağını düşünmemek gerekir.

Kalp Yarası 25. Bölümde Neler Olacak?

 Kalp Yarası dizisinde yine kıskançlık, adrenalin ve gerilim hakim olacak. Birbirlerine duydukları aşk sayesinde karşılarına çıkan bütün engelleri aşmayı başaran Ferit ile Ayşe, yeniden evlenmeye hazırlık içindedir. Ancak Şahin’in Ayşe’nin gitmesine müsaade etmeye pek de niyeti yoktur. Şahin’in, Ayşe’yi en zayıf olduğu yerinden vurmaya karar verecektir ve planını böylece devreye sokacaktır. Yaman’ın Adnan’ın oğlu olduğu gerçeği ise Azade’yi derinden etkilerken, bulunduğu delikten kurtulmaya gayret eden Hande, herkese büyük bir sürpriz hazırlığı içindedir. Bu sürpriz Hande’nin hayatını baştan sona kadar değiştirirken  ise yeni kararlar almaya zorlayacaktır.

Kalp Yarası Dizisinde Ayrılık Şoku

Kalp Yarası dizisinde çok önemli bir oyuncunun dizinin oyuncu kadrosundan ayrılacağı öğrenildi. Buna göre dizide Adnan karakterine hayat veren Mahir Günşiray diziden ayrılıyor. Hayat verdiği karakterde 26. bölümde hayatını kaybedecek ve böylelikle diziye veda edecek. Dizi hayranlarının bir final endişesi yaşadığı Kalp Yarası dizisinin 24. Bölümü geçen haftaya göre bütün kategorilerde bir miktar yükselişi getirdi. Kalp Yarası dizisinde küçük reyting yükselişleri dahi izleyicilerin moralini yerine getiren faktörlerdir. Bunun sebebi ise daha fazla izleyici kaybı yaşanır ise eğer bunun anlamının final olacağını zaten herkes biliyor. Kalp Yarası dizisinin izleyicileri ise dizilerinin final yapmasını istemiyor.

Kalp Yarası dizisi 25. yeni bölümü ile bu akşam saat 20.00’de Atv‘de sizlerle beraber olacak, yeni bölümü sakın kaçırmayın!

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP