DOLAR

32,4504

-0.15%
EURO

34,8290

-0.66%
ALTIN(gr)

2.441,26

0,23%
BİST 100

%
2022 Kripto Paralar Kritik Tahminleri

2022 Kripto Paralar Kritik Tahminleri

Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimleri, son 10 yıl içerisinde gelişim gösterdikten sonra son zamanlarda 2 trilyon dolarlık devasa bir pazar hacmine ulaşmayı başardı. Kripto para piyasalarındaki meydana gelen düşüşler sürerken, 2021 senesinin sonuna doğru ise uzmanlar çok önemli tahminlerde bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
2022 Kripto Paralar Kritik Tahminleri
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kripto para piyasalarında karabulutlar gezmeye devam ediyor. Bitcoin kripto para birimi, halen Amerikan Merkez Bankası (FED) kararları sonrasında gördüğü 49 bin dolarlık seviyesine çıkmış değil. Bitcoin, bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 46. 653 dolardan alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Kripto para dünyasında ikinci sırada yer alan Ether kripto para birimi ise 3. 855 dolardan işlem görürken, diğer taraftan BNB ise 521 dolar seviyesinde alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. Dördüncü sırada yer alan tether, 1 dolar ve 5. sıradaki Solana ise 175 dolardan alım satım işlemlerine tabii tutulmaya devam ediliyor.

 Uzmanlardan Çok Kritik Kripto Para Yorumu

Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para fiyatları, kararlı ve tutumlu Bir Amerikan Merkez Bankası yönetimi karşısında çok önemli bir baskı altına girmeye devam ederken, çok önemli tahminlere imza atan bir akademisyen, Bitcoin kripto para biriminin kendisi hayatta kalamayacak olsa dahi kripto para birimlerinin Merkez bankaları altında ‘Ateş yaktığını’ dile getirdi.

Cornell Üniversitesi’nde uluslararası ticaret politikası kıdemli profesörü Eswar Prasad, kaleme aldığı bir makalede:

“Bitcoin Kripto para birimini sevmeyebilirsiniz, ancak sonuçta hepimize doğrudan veya dolaylı olarak fayda sağlayabilecek bir devrim başlattı.”

Dedi.

 Amiral gemisi Bitcoin ile kripto para birimlerinin yatırımcıları ya da katılımcıları ya da fiyat analizlerini merak eden diğer kişiler, Wall Street ve teknoloji firmaları arasında son zamanlarda artış gösteren popülaritesi, Amerikan Merkez Bankası FED diğer büyük merkez bankalarının ulusal para birimlerini nasıl dijital bir hale getireceğini keşfetmeye teşvik etti.

 Dünyaca Ünlü Şirketin CEO’sundan Çok Kritik Bitcoin Tahmini

Kripto para borsası Kraken CEO’su Jese Powell, vermiş olduğu bir röportajda ‘sene sonunda şimdiye dek daha yüksek olacağımızı bekliyordum’ ifadelerine yer verdi. Kripto para birimlerine yönelik ana akım farkındalığı meydana gelmesi ile düzenleyicilerin harekete geçme işaretleri vermesi sebebiyle 2022 senesinin Bitcoin açısından çok daha iyi bir sene olacağını düşünüyor. Aynı zamanda daha önceden de bir günü kripto para biriminin 40 bin doların altına düşmesi durumunda satın alacağı açıklamasını da yapmıştı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP