DOLAR

32,5080

0.18%
EURO

34,8188

0.26%
ALTIN(gr)

2.487,74

1,05%
BİST 100

%
Kripto Yatırımcıları Dikkat! Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak!

Kripto Yatırımcıları Dikkat! Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak!

Son zamanlarda kripto para birimleri ile meydana gelen düşüşlerin sonrasında yatırımcıların, 2021 senesinin sonunda Bitcoin kripto para biriminin ne kadar olacağını şimdiden araştırmaya başladı. Bugün, bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde bir Bitcoin, 46. 568 dolar seviyelerinde başladı. İkinci sırada yer alan ethereum ise 3852 dolardan işlem görüyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:00
Kripto Yatırımcıları Dikkat! Bitcoin 100 Bin Dolar Olacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Alınan bir son dakika haberine göre uzun zamandır düşüşte bulunan Bitcoin kripto para birimi bugün 50.000 doların dahil çok daha altında yani 406. 567 dolardan işlem görüyor. İkinci sırada yer alan Ether kripto para birimi ise 3852 dolardan fiyatlanıyor. Yatırımcılar, kripto paralardaki düzeltmenin ne zaman biteceğini araştırırken, ABD Merkezi yatırım bankası Goldman Sachs aracılığı ile desteklenen mobil finansal ödeme sistemi Circle’in kurucusu ve CEO’su Jeremy Allaire’den çok kritik bir Bitcoin kripto para birimi yorumu geldi. İnsanların istemeleri ya da istememeleri durumunda Bitcoin kripto para biriminin artık insan yaşamında bir devrim niteliği taşıyacak çalışma başlattığını dile getirdi.

Bitcoin, 100 Bin Dolar Mı Olacak?

Goldman Sachs tarafından desteklenen mobil finansal ödeme sistemi Circle’in kurucusu ve CEO’su Jeremy Allaire, Bitcoin açısından tutarlı bir tahmin yapılamayacağını dile getirdi. Ünlü isim, önde gelen kripto para birimi Bitcoin’ in 31 Aralık tarihinden önce 100 bin dolara ulaşıp ulaşamayacağını kendisine sorulması üzerine ise bu olasılığın çok düşük olduğunu söyledi.

 Bitcoin Kripto para birimi 10 Kasım 2021 tarihinde 69 bin dolar seviyesinden tarihi zirvesini test etmiş ve daha sonrasında ise çok hızlı bir şekilde bu seviyeden uzaklaşmıştır. Amerikan Merkez Bankası tarafından yapılan çeşitli enflasyon ve faiz verileri başta olmak üzere dünya devletlerinin Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere diğer para birimlerine mesafeli bir şekilde davranmaya başlamalarının sonrasında Bitcoin kripto para biriminin fiyatında ciddi manada düşüş meydana geliyor. Ancak Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere diğer kripto para birimleri ile ilgili her ne kadar da felaket senaryoları yazılsa da aslında yıllara meydan okuyan finansal kuruluşların uzmanları tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında ise Bitcoin başta olmak üzere diğer kripto para birimlerinin 2022 senesi içerisinde çok daha değer kazanacağı söyleniyor. Bitcoin’in, 2022 senesinin sonlarına doğru 100.000 dolar seviyesinden işlem göreceğini söyleyen uzmanların sayısı azımsanmayacak kadar çok.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP