DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
2022’de Kripto Paralarda Uygulayacağız Bu Stratejiler, Sizi Zengin Edebilir

2022’de Kripto Paralarda Uygulayacağız Bu Stratejiler, Sizi Zengin Edebilir

Kripto para piyasasının popüler analizlerine Lark Davis, 2022 senesinde kripto para yatırımcılarını zengin edecek stratejiler ile ilgili çeşitli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
2022’de Kripto Paralarda Uygulayacağız Bu Stratejiler, Sizi Zengin Edebilir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bütün dünya ile beraber kripto para piyasalarında da 2021 senesini de geride bırakmaya hazırlanıyoruz. Dolayısıyla kripto para yatırımcılarının ve uzman kişilerin 2022 senesi ile alakalı fikirleri de şimdiden şekil almaya başladı. Kripto para piyasalarında yakından takip edilen ünlü analist Lark Davis, kripto paralar ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar ile 2022 senesinde Bitcoin ile diğer altcoinlerde nasıl bir strateji uygulanması gerektiği ile ilgili takipçilerine bilgi verdi.

 Amiral Gemisi Bitcoin İle İkinci Sırada Yer Alan Ethereum

Kripto para ekosisteminde uzun zamandır yer alan ünlü analist Lark Davis, Bitcoin ile Ethereum yatırımı olduğunu tabii ki de ifade ediyor. Uzman isim, Bitcoin kripto para biriminde yatırım stratejisinin HODL olduğunu ifade etti. Yani Lark Davis, elinde bulunan Bitcoin kripto paralarını satmak istemiyor ve biriktirmeye devam edeceğini söylüyor. Diğer taraftan ikinci sırada yer alan Ethereum kripto para biriminde ise uzman ismin portföyünde uzun vadeli bir yatırım varlığı şeklinde yer alıyor. Yeni avantajlar aradığını da dile getiren Lark Davis, ETH’lerinin bir bölümünü Yield Farming’de tuttuğunu söylüyor. Dolayısıyla uzman isim, Ethereum kripto para biriminde ve Bitcoin kripto para biriminde uzun vadeli bir yatırım ile birikim strateji benimsediğini dile getirdi.

 Lark Davis Hangi Kriptolara Yatırım Yapmıyor?

Son zamanlarda özellikle de herhangi bir başarı kaydetmemiş fakat belirli kişilerin ya da grupların ya da firmaların ya da finansal kuruluşların yapmış oldukları Twitter ya da diğer sosyal medya paylaşımlarından sonra ansızın harekete geçen kripto para birimlerine yatırım yapmadığını söyledi. Özellikle de kripto para dünyasında amiral gemisi olarak bilinen Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere ikinci sırada yer alan Ethereum kripto para birimi cinsinden elinde yüklü miktarda tuttuğunu söylüyor. Uzman ismin yapmış olduğu açıklamalara göre şişirilmiş balon özelliği taşıyan ve bir sosyal medya mesajı ile değer kazanan kripto para birimlerine kesinlikle ama kesinlikle yatarım yapmadığını söylüyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP