Bu Fiyatlardan Altın Alınır Mı Satılır Mı?

Bu Fiyatlardan Altın Alınır Mı Satılır Mı?

Yatırımcılar, altın fiyatlarının düşmesi ile beraber bir panik havasına girdi. Altında satış açısından doğru zaman mıdır? Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş bu soruya cevap verdi. Gram altın yatırımcısının yüzünü her zaman güldüğünü dile getiren İslam Memiş, altının uzun vadeli bir yatırım aracı olduğunu ve 2022 senesinde altın fiyatlarındaki yukarı yönlü hareketleri görmeye devam edeceğimizi söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Bu Fiyatlardan Altın Alınır Mı Satılır Mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın fiyatlarında düşüş devam ediyor. Önümüzdeki süreç içerisinde piyasada durumlar nasıl şekil alacak? Altın ve fiyatı uzmanı İslam Memiş, yatırımcıların kafasındaki sorulara cevap verdi.

Vatandaşlar, Altının Bu Seviyelerini Değerlendirmeli

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, bir televizyon kanallarına canlı olarak bağlandı. Son zamanlarda piyasada meydana gelen dalgalanmaya yönelik çeşitli değerlendirmelerde de bulunan İslam Memiş, bu yeni paketle beraber gerçekten de iyi bir zemin oluştuğunu ve ‘altın alamadım, varlıklarımızı yerine koyamadık, benim borcum vardı ne yapacağımı bilemiyordum’ şeklinde sitem eden vatandaşların altının düşüş trendi içerisinde olduğu bu seviyelerden alım gerçekleştirmelerini kendileri açısından faydalı olacağını söyledi.

 Yatırımcıların, Altında Satış İçin Panik Yapmamaları Gerekir

Altına birikim yapanlar, son zamanlarda altın fiyatlarının düşmesi ile panik havasına girdi. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise yapmış olduğu açıklamalar de altın yatırımcısının her sene olduğu gibi bir kazanmaya devam edeceğini söyledi. Önümüzdeki süreç içerisinde kazanmaya devam edileceğini, bunun sebebinin ise fiyatının dolardan beslendiği için gram altın yatırımcısının yüzünü ne zaman gülmeye devam edeceğini söyledi. Parasını altına yatıranlar beklemeli. Uzun vadede altına para yatıranların yüzünün güleceğini söyledi.

 Altın Gibi Gümüş De Kazandırıyor

Para ve altın piyasaları uzmanı İslam Memiş, altının her zaman kazandıran bir emtia olduğunu dile getirirken, yatırım açısından değişik bir seçenek dedi. Daha öncesinden altın alındığını fakat şimdi alınamadığını dile getiren yatırımcılar için çeyrek altının 1500 lira olduğunu gram altının ise 720 lira olduğunu gümüşün gram fiyatının ise bugün 9 lira olduğunu aynı altın şeklinde kazandırdığını belirtti.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP