DOLAR

32,5183

-0.08%
EURO

34,9635

0.33%
ALTIN(gr)

2.434,52

0,48%
BİST 100

%

Saç Baş Yolduran Bitcoin Tahmini: 6 Milyon Dolar!

Amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin, kasım ayı içerisinde göstermiş olduğu yükseliş ile beraber 69 bin dolar seviyesini test ederek yavaş yavaş geri çekilmeye başladı. Bugünlerde ise tarihi zirveden yaklaşık olarak %30 oranında uzakta bir rakamdan seyreden Bitcoin, dar bantta hareket etmeye devam ediyor.  

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Son dönemlerde Bitcoin kripto para birimine küresel çapta faaliyet gösteren dev firmalar yatırım yapmaya devam ediyor. Microstrategy CEO’su Michael Saylor, uzun vadede Bitcoin kripto para biriminin 6 milyon dolara kadar ulaşabileceğini dile getirdi. Kripto para piyasası, aralık ayı içerisinde düzeltime hareketlerine sahne olmaya devam ediyor. 4 aralık tarihinde 53 bin dolar seviyesinden 42 bin dolara kadar geri çekilme hareketini devam eden Bitcoin, yüzde 20’den fazla değer kaybına uğradı.

El Salvador, Bitcoin Toplamaya Devam Ediyor

7 Eylül tarihinde Bitcoin kripto para biriminin ulusal para birimi olarak kabul eden Orta Amerika ülkesi El Salvador, piyasada meydana gelen kripto para düşüşünü fırsata çevirerek 47 bin dolar seviyesinden 150 adet Bitcoin kripto para birimini daha alarak El Salvador hazinesine eklediğini açıkladı. El Salvador devlet başkanı Nayib Bukele, bundan 1 gün önce Twitter uygulaması üzerinden yapmış olduğu açıklamada 1 milyon dolar değerinde 21 adet Bitcoin Kripto para biriminin daha alındığını açıkladı.

 Bitcoin, Dar Bantta Seyretmeye Devam Ediyor

4 aralık tarihindeki büyük değer düşüşünün sonrasında Bitcoin kripto para birimi, düşük hacim ile yatay seyirde işlem görmeye devam ediyor. Genel itibariyle Bitcoin kripto para biriminin durumuna bakıldığında 45 bin dolar ile 49 bin dolar arasında dar bir bantla sıkışıp kalan lider coinde yükselişlerin kazanabilmesi amacıyla 50 dolar direnç seviyesinin aşılması gerektiği ile ilgili uzmanlar görüş bildiriyor. Yine aynı şekilde uzmanların yapmış oldukları açıklamalara bakılırsa 45 bin dolar seviyesinin altına sarkması halinde ise satışların derin bir hal alacak. Lider coin, 42 bin dolar seviyesinin altına düşerse ayı piyasasının artık başlangıç yapacağı ile ilgili çeşitli görüşler bildiriliyor.

 Bomba Bitcoin Tahmin!

Microstrategy CEO’su Michael Saylor, Bitcoin kripto para birimi ile alakalı çok çarpıcı tahminlerde bulundu. Bitcoin fiyatının uzun vade içerisinde 6 milyon dolara kadar çıkabileceğini dile getirdi. Aralık ayı içerisinde bu firma, 84 milyon dolar değerinde Bitcoin kripto para biriminin satın alındığını resmi hesaplarından duyurmuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP