DOLAR

32,4188

0.19%
EURO

35,3994

0.2%
ALTIN(gr)

2.325,13

0,24%
BİST 100

%
Yeniden 50 Bin Dolara Yükselen Bitcoin’de Yeni Hedef Ne?

Yeniden 50 Bin Dolara Yükselen Bitcoin’de Yeni Hedef Ne?

Son dönemlerde aşağı yönlü bir şekilde değer kaybı yaşayan Bitcoin kripto para birimi başta olmak üzere diğer kripto paralar, amiral gemisi Bitcoin öncülüğünde yeniden toparlanmaya çalışıyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Yeniden 50 Bin Dolara Yükselen Bitcoin’de Yeni Hedef Ne?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin ( BTC), gün içerisinde 49 bin 500 dolarlık direnci aşmak amacıyla çok ciddi manada gayret gösterdi ve bu haber makalesinin kaleme alındığı dakikalar içerisinde 50 bin doların üzerine çıkmayı başardı. Tabii 250 bin doların aşılması tek başına bir anlama belki gelmiyor fakat direnç bölgelerine bakıldığı zaman altcoinler çok büyük bir fırsat yakalamış gibi görünüyor. Peki Bitcoin kripto para biriminin sıradaki hedefinde ne var? Detaylar haberimizde…

 Bitcoin (BTC)

Boğalar, tekrardan Bitcoin kripto para birimini fiyatını 50 bin doların üzerine taşımayı başardı. Kısa süre önce 50. 120 dolara kadar ulaşan fiyat, halen 50. 050 doların üzerinde alım satım işlemlerine tabi tutuluyor. En son Bitcoin kripto para biriminin fiyatı 12 aralık tarihinde bu bölgeleri bulmuştu. Fakat kalıcı olamadığı için daha büyük düşüşlere meydanı bırakmıştı. Eğer ki en Bitcoin, 50 bin doların üzerinde tutunabilirse bu durum 2022 senesinin başlarından itibaren Bitcoin kripto para biriminin gözünü 60 bin dolar hedefine dikmesi anlamını ortaya çıkaracak.

 Bitcoin’in sadece 4 saatlik grafiğine bakıldığında nötr bölgenin üzerine çıktığı görülüyor. Hacim, geçmiş yükseliş oranlarına nispeten zayıf olsa da artık satıcıların enerjisinin tükendiğini görüyoruz. Eğer ki burada yoğun bir şekilde kar satışları gerçekleştirilmez ise Bitcoin kripto para birimi daha ileri bölgeleri gözüne kestirecek.

Amiral Gemisi Bitcoin Ve Diğer Altcoinler

Kısa ve Orta vadeli hareketli ortalamaların üzerine çıkmayı başaran fiyat halen 200 günlüğüne altında bulunuyor. RSI ile MACD alıcıların dönüşünü teyit eden iki önemli faktör olarak karşımıza duruyor. Bitcoin kripto para biriminin 49.500 doların üzerinde kalabilmesi halinde 52300 dolarlık direncini test edildiğini şahit olacağız. Daha da yukarıda bulunması durumunda ise 53780 dolar bölgesi mevcut. Bütün bunların aşılması ile beraber 55000 ile 56.900 dolar seviyeleri takip edilecek artık. Bitcoin, bu bölgeye ulaşmadan yeni fomo hareketi başlangıç yapacaklar.

Uzun zamandır Bitcoin’in bu seviyelere gelmesini bekleyen katılımcılar, 50 bin doların üzerinden emirlerini şimdiden girmeye başladı bile. Fiyatı 50400 seviyelerini artık zorluyor diyebiliriz. Günlük kapanışa oranla daha hareketli dakikalar meydana gelecek. Kripto para piyasasında Bitcoin’de sonra gelen ikinci ve en önemli kripto para birimi Ethereum, tekrardan 4 bin doların üzerine çıkmayı başardı ve ben 550 doları aşmaya hazır halde görünüyor. Solana ile Avax açısından yeni yolculuğu şimdiden başlayabilir ve ada, tekrardan iki doları açma fırsatı yakaladı. Özet halinde söylemekte fayda olacaktır ki Bitcoin kripto para biriminin yeniden toparlanmaya başlaması ile beraber diğer altcoinler gözlerini daha yüksek hedeflere dikti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP