Önce Serenay Sarıkaya Sonra Aleyna Tilki İle Yakalandı! Haldun Demirhisar Kimdir?
  • Finans 365
  • Aktüel
  • Önce Serenay Sarıkaya Sonra Aleyna Tilki İle Yakalandı! Haldun Demirhisar Kimdir?

Önce Serenay Sarıkaya Sonra Aleyna Tilki İle Yakalandı! Haldun Demirhisar Kimdir?

Daha önce ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Haldun Demirhisar, şimdi de yeni sevgilisi Aleyna Tilki ile kameralara yakalandı. Peki Haldun Demirhisar kim? Nereli? Kaç yaşında? Çok mu zengin? serveti ne kadar? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası haberimizde...

ABONE OL
3 Şubat 2022 23:01
Önce Serenay Sarıkaya Sonra Aleyna Tilki İle Yakalandı! Haldun Demirhisar Kimdir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir zamanlar ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşayan Haldun Demirhisar, şimdi de Aleyna Tilki ile görüntülendi! 29 yaşındaki Serenay Sarıkaya’dan sonra 21 yaşındaki ünlü popçu Aleyna Tilki ile kameralara yakalanan Haldun Demirhisar’ın kim olduğu, kaç yaşında olduğu, nereli olduğu, serveti merak edilmeye başlandı. Genç ve sarışın kızlarla aşk yaşayan Haldun Demirhisar’ın yeni sevgilisi henüz 21 yaşında olan ünlü popçu Aleyna Tilki oldu. Bundan 1 yıl önce Göcek’te Serenay Sarıkaya ile yakalanan Haldun Demirhisar, şimdi de İstanbul’da Aleyna Tilki ile görüntülendi.

Haldun Demirhisar Kimdir?

Heavenly dDf şirketinin sahibidir. Birbirinden değişik sektöre yatırım gerçekleştiren İzmirli işadamı Haldun Demirhisar’ın restaurant, mimar ofisi, otel işletmeleri bulunuyor. Haldun Demirhisar’ın The Stay Otel, Kuum Beach ile Plage Isolee gibi cerlerin işletmeciliğini yaptığı da biliniyor.

 Yatırım gerçekleştirdiği iş kollarından çok genç ve güzel isimlerle aşk yaşaması ile gündeme gelen iş insanı Haldun Demirhisar, bir zamanlar Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı. Özellikle de Serenay Sarıkaya ile yaşamış olduğu aç sonrasında magazin gündemini uzun süre meşgul etmişti. Şimdi de ünlü popçu Aleyna Tilki ile yakalanan Haldun Demirhisar’ın kim olduğu son 48 saat içerisinde internet ortamında en çok araştırılan isimler başında geliyor.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP